Nastavlja se niz: I Subašić se pozdravio od Vatrenih

Carl Recine/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Nakon Vedrana Ćorluke i Maria Mandžukića i Danijel Subašić rekao je zbogom.
Vidi originalni članak

Putem društvenih mreža oprostio se i desetogodišnji vratar hrvatske nogometne reprezentacije Daniel Subašić. Izjavio je kako je ovu odluku donio puno prije Svjetskog prvenstva u Rusiji na kojem su naši Vatreni zasjali srebrnim sjajem. 

- Svatko od nas ima neki rok trajanja, i na nama je procijeniti koliko dugo možemo igrati. Možda sam mogao još jedan ciklus odigrati, ali to bi možda bilo previše - napisao je Danijel i rekao kako na taj način oslobađa mjesto svima onima koji čekaju svoj poziv u reprezentaciju. 

- Hvala svim suigračima, bez vas ništa ne bi imalo smisla. Proživljavali smo teške trenutke skupa, ali proveli isto tako zajedno puno lipih. Ovo zajedništvo, skromnost i prijateljstvo iz Rusije pamtit ću cili svoj život. O utakmicama neću pričati; pričali smo na terenu skupa, jedan za drugoga, bacali se na glavu, plakali od sriće, igrali pod injekcijama, gutali tablete k'o bombone, sve za nas, za naš dres, za naš narod, za našu povijesnu svjetsku srebrnu medalju - za kraj je napisao Danijel. 

ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA. 

Posjeti joomboos.24sata.hr