Toliko je toga što možete raditi na Valentinovo solo

Canva
Složit ćemo se kako su posebni dani izrazito komercijalizirani čime stvaraju pritisak na sve. Većina nas osjeća primoranim provesti Dan zaljubljenih s nekim. Bilo da ste u vezi ili solo, evo kako ga provesti
Vidi originalni članak

Pub crawl

Provedite večer tako što okupite ekipu, ponesete karte i odete na turu u pomno odabrane lokale. Ne može biti ništa strašno, samo pazite na to koliko pijete, a vrijeme će proći dok kažete "keks." 

Pizza time

Kad dođete ionako umorni s posla, sigurno vam se neda razmišljati što jesti. Najbolje što biste mogli napraviti jest napraviti si pizzu. Ovo je savršena opcija bilo da ste u vezi, braku ili solo, pizza uvijek dobro dođe. A dok ju radite, pustite si neku laganu glazbu, natočite čašu vina i pronađete film koji biste pogledali ili "bingali" omiljenu seriju.

Ako ste pak u braku s djecom, mislim da će to biti još veći pogodatk jer, tko ne voli pizzu? I onda si još upalite animirani film, a kad djeca zaspu, onda je vrijeme samo za vas dvoje! 

Eksperimentirajte u kuhinji

Isprobavanje novog recepta ili pak kreiranje vlastitog može biti kao savršen plan za Valentinovo.

Odite u kino ili možda kazalište

Kazališta uvijek imaju dobre programe za Valentinovo, ali najčešće ulaznice morate nabaviti nekoliko dana prije. Ukoliko ste takve sreće, izaberite drugu opciju pa odite u kino! 

Ako ste pak solo i nemate društvo s kojim bi otišli, zašto jednostavno ne biste napravili vlastito kino u stanu i pogledali recimo neki horror o Danu zaljubljenih? 

Puno je opcija, samo trebate znati što želite. Ako vam se neda, ni to nije strašno. I bez brige, ne osjećajte se tužno ako ste solo, a svi oko vas u vezi. Što prije shvatite da je sve to previše naglašeno, osjećat ćete se bolje. 

Ako ste pak u vezi, iskoristite dan i radite nešto što inače ne radite, primjerice zajedničko kuhanje ili wellnes. 

 

 

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr