Nećeš vjerovati tko je trebao glumiti u 'Gossip Girlu'!

Danas je 10-godišnja obljetnica omiljene serije u kojoj smo učili što odijevati u školu, ali i kako se nositi sa hejterima i tračerima. No jeste li razmišljali što bi bilo kad bi bilo da Blake i Leighton nisu dobile glavne uloge. Tko su glumci koji su trebali utjeloviti uloge Blair i Serene u omiljenoj seriji mnogih - Tračerici?!
Vidi originalni članak

Okej, ova serija definitivno je bila pun pogodak za sve one koji obožavaju modu, New York i dramatične živote zlatne mladeži Upper East Sidea. U šest sezona pratili smo život četvero glavnih likova: Blair, Serene, Chucka i Natea i njihove ljubavne zamrzlame, međusobne spletke, ali i na kraju krajeva iskreno prijateljstvo. 

Svi smo se nekako nadali da će završiti zajedno Blair i Chuck (kao što i jesu), ali i Serena i Nate. Na kraju je Serena završila s Danom, a Nate je ostao singl (za sve nas solo cure). U živote ovih protagonista ušlo je i izašlo  na stotine likova koji su ovu seriju učinili posebnom i jednom od najgledanijih serija za tinejdžere. 

Danas slavimo deset godina od kada je 'Tračerica' prvi put izašla na male ekrane. Za sve naše JoomBoosovke i JoomBoosovce i ljubitelje ove serije donosimo likove koji su bili na audiciji za Gossip Girl, ali nažalost (ili nasreću) nisu prošli kasting. Tko zna kako bi ova serija izgledala s njima u glavnim ulogama?

JENNIFER LAWRENCE I RUMER WILLIS KAO SERENA VAN DER WOODSEN

Da, ne bi vjerovali, ali Jennifer Lawrence bila je na audiciji za ulogu fatalne, zločeste plavuše Serene van der Woodsen. U to vrijeme Jennifer je imala samo 15 godina, a redatelj Josh Schwartz otkrio je kako je glumica bila jako zagrizla za tu ulogu. 

- Ne sjećam se jesmo li vidjeli njezinu snimku kastinga, ali čuli smo da je Jennifer bila jako zainteresirana za ulogu Serene. - rekao je John. 

Rumer Willis također se prijavila za ulogu Serene, ali nije bila zadovoljna kastingom, pa nije bila ni previše razočarana kada nije dobila ulogu. 

- Bila sam jako mlada i to je bila jedna od prvih audicija za koju sam se prijavila - otkrila je Rumer. 

ASHLEY OLSEN I LINDSAY LOHAN KAO BLAIR WALDORF 

Ashley se nikada nije prijavila za audiciju ove serije, ali redatelj Josh originalno ju je zamislio u ulozi Blair Waldorf. Iskreno, nikako ne možemo zamisliti nikog drugog u ulozi razmažene Blair od Leighton Meester. 

U jednom trenutku u izboru se našla i Lindsay Lohan, ali tada je u prvotnom planu bila potpuno druga glumačka postava bez Leighton Meester. 

JUSTIN CHATWIN KAO NATE ARCHIBALD

U istom scenariju ulogu prezgodnog Natea, za kojem smo priznajemo svi slinili, trebao je utjeloviti Justin Chatwin. Na kraju odluka je ipak pala na Chacea Crawforda koji nas je oduševio. 

MISCHA BARTON KAO GEORGINA SPARKS

Wow, ovo je doista šokantno s obzirom da Mischu Barton poznajemo po ulozi iz serije O.C. u kojoj ima pozitivnu ulogu, dok je uloga Michelle Trachtenberg kao Georgine negativnog karaktera. Moramo priznati kako nas je Georgina doista nasmijala sa svojim zločesto-smiješnim karakterom i izjavama koje ćemo teško zaboraviti. 

via GIPHY

XOXO,

Gossip girl. 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Posjeti joomboos.24sata.hr