Nekoliko sretnika moći će prenoćiti u 'Home Alone' kući

airbnb
Najveći obožavatelji filmova 'Home Alone', mislimo da je vrijeme da kupite kartu za Chicago i krenete pakirati kofere jer ovog Božića imate priliku proživjeti jedno neponovljivo iskustvo
Vidi originalni članak

Povodom izlaska remakea filma 'Sam u kući' pod nazivom 'Home Sweet Home Alone', originalna Kevinova kuća iz prva dva filma sada se može iznajmiti na Airbnb-u i u njoj možete prespavati na jednu noć, 12. prosinca, piše Hypebeast.

"Proslavite blagdane u McCallisterovom stilu, ya filthy animals. Prvi put ikada, jedna nestašna ekipa imat će priliku provesti praznike u bezvremenskoj kući gdje je započela cijela 'Sam u kući' priča", stoji u opisu fotografija kuće na Airbnbu.

Ako se odlučite na ovaj izlet, ugostit će vas Devin Ratray, poznatiji kao Kevinov stariji brat Buzz. "Možda me ne pamtite kao pretjerano gostoljubivog, ali sada sam odrastao i radujem se tome da s vama podijelim svoj obiteljski dom pa čak i svoj pizzu. Samo pokušajte ne izgubiti moju tarantulu ovaj put", poručio je.

Kako biste imali potpuno 'Sam u kući' iskustvo, dočekat će vas i hrpa najbolje pizze (samo sa sirom, naravno) te večera uz svijeće na kojoj će biti posluženi makaroni sa sirom iz mikrovalne. 

via GIPHY

Rezervacija smještaja za ovu kuću bit će dostupna od 7. prosinca na Airbnb-u, a cijena noćenja iznosi samo 25 dolara, što je oko 200 kuna.

Pakirajte kofere, you filthy animals! I požurite, jer mjesta su ograničena i samo najbrži osvajaju noćenje!

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

Posjeti joomboos.24sata.hr