Buzza su zbog autizma odbijali tetovirati, no to se promijenilo

centerforautism/Instagram
Mladića s autizmom odbijali su tetovirati iz sigurnosnih razloga, no to je promijenio jedan majstor i time je ostvario sve Buzzove želje.
Vidi originalni članak

Divna ljudska priča dolazi iz Sjedinjenih Američkih država. Buzzu je dijagnosticiran autizam koji ga je sprječavao u ostvarivanju nekih životnih želja, uljučujući tetoviranje. Svi su ga tattoo majstori odbijali tetovirati iz sigurnosnih razloga.

Kako prenosi Bored Panda, Buzzova mama je rekla kako je oduvijek htio tetovažu. U početku su mu kupovali naljepnice, no to bi ga još više slomilo jer su se ispirale. Nakon nekoliko odbijanja pronašli su majstora koji je prihvatio tetovirati Buzza, bio je to Pat Masga iz tattoo salona Northwest Inkorporated. Pat Masga izjavio je kako je Buzz, ulazeći u salon, imao veliki osmijeh na licu. Tada si je rekao kako će ga tetovirati bilo kako bilo, ali da će imati tetovažu na ruci. Tijekom izrade Buzz se ponio kao heroj, sjedio je mirno i dobro podnio bol. Tetovaža na koju se odlučio je Tommy iz Nickelodeonove serije 'The Rugrats'. 

Objavivši priču i fotografiju na Internetu, društvene mreže su eksplodirale. Vijest o radionici i Buzzovoj tetovaži odjeknula je svijetom.

Ovo je samo primjer kako se uz malo 'ljudskosti' može drugima ostvariti svi snovi.

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr