Nema skrivanja: Slavne cure dokazuju da se u 2017. nosi - golotinja!

Arhiva
Po svemu sudeći ove godine ulicama će vladati prozirni materijali više nego ikad...
Vidi originalni članak

Nekoliko poprilično hrabrih zvijezda odlučilo je uvesti neke opasne promjene u svijetu mode i  svojim kombinacijama ostaviti traga u cijelom svijetu. Točnije, slavne dame odlučile su normalizirati golotinju i  za mjesto na kojem će provoditi svoju "modnu revoluciju" odabrale su Pariz.

Tako su se na Diorovom balu pod maskama Kendall Jenner i Bella Hadid pojavile u kreacijama koje više otkrivaju nego pokrivaju. Dok je Ken zahvaljujući tamnom materijalu ipak zadržala dozu "tajanstvenosti", manekenka je ispod potpuno prozirne haljine nosila samo bokserice!

"Stvarno ne razumijem zašto je toliko velika stvar pokazati svoje bradavice. Ustvari, mislim da je to skroz cool i baš me briga što drugi misle! Meni je to seksi, osjećam se ugodno i prihvaćam svoje grudi takve kakve jesu", nedavno je izjavila Kendall i svima jasno dala do znanja kakav je njen stav o prozirnoj odjeći koja ne ostavlja mjesta mašti.

Zato se nitko nije previše šokirao kada je Kendall na tjednu mode odlučila (opet) svima pokazati grudi i prošetati Parizom u odvažnoj kombinaciji kakvu rijetko viđamo.

Unatoč poprilično niskim temperaturama odjenula je prozirnu majicu, a strateška mjesta prekrila je tek skromnim zvjezdicama.

Da je izlaganje (pre)više kože pogledima neznanaca potpuno IN znaju i brojne druge zvijezde pa se tako nedavno i Selena odlučila otići korak dalje i riješiti statusa "slatke djevojčice" te se bez imalo srama fotkala samo u gaćicama, a fotka je naravno vrlo brzo osvanula i na društvenim mrežama.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr