Netflix najavio 'Squid Game' reality emisiju

screenshot/youtube
Serija 'Squid Game' najgledanija je serija na Netflixu, a sada je, po uzoru na ovu seriju, najavljeno snimanje najveće reality emisije ikad
Vidi originalni članak

Korejska serija 'Squid Game' najgledanija je serija na Netflixu, a sada je Netflix odlučio napraviti i reality emisiju po uzoru na ovu seriju, piše Popsugar. Naravno, ovdje neće biti pitanje života ili smrti, ali će sve drugo, kao što su 'red light, green light' igra i drugi izazovi biti u potpunosti kao iz serije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Također, u ovom realityju sudjelovat će 456 natjecatelja (baš kao i u seriji) što će ga učiniti najvećom reality emisijom do sada, a pobjednik će osvojiti najveću nagradu ikada u iznosu od 4.56 milijuna dolara. 

Iako drugi detalji još uvijek nisu otkriveni, zna se da će emisija imati deset epizoda te da će biti prepuna tenzija i dramatičnih zapleta.

Prijave za reality već su otvorene, a prijaviti se mogu svi iznad 21 godine koji imaju odlično znanje engleskog jezika s obzirom na to da će naredbe za igre biti na engleskom. Da biste se prijavili, morate poslati video u kojemu govorite zašto želite biti u ovom realityju, koji bio vaš plan igre te što biste napravili s nagradom da ju osvojite. 

Snimanje realityja započet će početkom 2023. godine što znači da bi ga mogli gledati tek početkom 2024. godine.

 

A jeste li već čuli da je na JoomBoos YouTubeu izašla prva epizoda 'The Outsiders' serije? Ovu seriju već mnogi uspoređuju s Netflixovim uspješnicama, prva je to bilingvalna teen serija u regiji, a u prvoj epizodi upoznajemo glavne likove. Pogledajte odmah ako još niste!

Pogledajte prvu epizodu Outsidera! 

Posjeti joomboos.24sata.hr