Netflixova serija 'The Devil Next Door' će vas šokirati

screenshot/youtube/HRT
Dokumentarna serija priča priču Johna Demjanjuka, čuvara nacističkog logora u Sobiboru koji je 2011. godine optužen za 28.060 ubojstava.
Vidi originalni članak

Iz Netflixa su objavili trailer za svoju novu dokumentarnu seriju 'The Devil Next Door' koja govori o "najstrašnijem čovjeku koji je ikada postojao" i gledatelji su prilično intrigirani.

Priča o Johnu Demjanjuku

Serija priča priču Johna Demjanjuka, čuvara nacističkog logora u Sobiboru koji je 2011. godine optužen za 28.060 ubojstava i osuđen na pet godina zatvora, unatoč tome što se branio nevinošću čak tri desetljeća te tvrdio da je žrtva krađe identiteta. Demjanjuk je te iste godine preminuo, a kako presuda nikada nije finalizirana, on je, pred njemačkim zakonom, zapravo ostao nevin.

Stiže sljedeći mjesec

Demjanjuk je dva puta izgubio pravo na američko državljanstvo, jednom je i deportiran, a dva puta izručen kako bi mu se sudilo izvan SAD-a, jednom u Izrael, a jednom u Njemačku. 

Kao što stoji u izvješću Netflixa, ova će dokumentarna serija ukratko, baviti najdužim pravnim slučajem i tužbom protiv "najzločestijeg čovjeka koji je ikada postojao na Zemlji", a film na Netflix stiže 4. studenoga, javlja Her.

Pogledajte trailer:

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr