Nika će na rođendanskom partyju predstaviti svoj parfem

xniks2x/Instagram
Već smo zaključili da je 2020. započela kao godina xniks2x, a ona će to ove subote i potvrditi. Naime, na velikom će rođendanskom partyju i službeno predstaviti svoj parfem 'Pantheon'.
Vidi originalni članak

Nika Pavičić ove subote, 22. veljače, slavi veliki 18. rođendan. No, kao da ta brojka već sama po sebi nije dovoljno velika, naša Nika će, osim rođendanskog partyja, ove subote organizirati i ekskluzivno predstavljanje svog parfema 'Pantheon'. 

Na velikom rođendanskom partyju bit će brojni domaći i regionalni influenceri, od JoomBoosovaca do Dennisa Domiana i ostalih slavnih youtuberskih imena, a osim super klope, dobre glazbe i genijalne zabave, Nika će im pokazati kako izgleda i kako miriše 'Pantheon'.

I vjerojatno će u pozadini svirati njezina pjesma 'Sama' koja je na JoomBoos YouTube kanalu dosad skupila gotovo milijun pregleda!

Petero fanova pozvala je na rođendan

Pantheon je Nikin prvi parfem i prvi parfem neke hrvatske influencerice uopće, a Nika će ga sa zadovoljstvom svim svojim gostima predstaviti na ovom već ionako posebnom događaju.

Ekskluzivan uvid u party i atmosferu s partyja imat ćete nekoliko dana nakon samog eventa, a petero obožavatelja koji su već kupili svoj primjerak parfema na Dmerch shopu - dobilo je pozivnicu za Nikin rođendan. Oni će uživo moći iskusiti atmosferu s ovog posebnog događaja, upoznati Niku i ostale youtubere te se s njima podružiti.

Kako će proteći najveći youtuberski rođendanski party u gradu i tko će sve ondje biti - saznat ćete vrlo skoro na JoomBoos webu! Pratite nas!

Ako još nemate svoj primjerak parfema 'Pantheon', požurite na Dmerch.shop i ove godine mirišite najbolje na svijetu!

 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr