Nika Turković opet ima hit u trendingu: Jesen je u 'bojama'

screenshot/youtube
Hrvatska Dua Lipa, kako je mnogi nazivaju, mjesec za mjesecom oduševljava svojim jednostavnim i jasnim glazbenim izričajem, a njezina nova pjesma 'boje' objavljena prije dva dana već je u YouTube trendingu
Vidi originalni članak

Nika Turković već se popela na peto mjesto trendinga u svega par dana od objave nove stvari, a ove jeseni sve je u 'bojama'. Nika je u spotu ponovno oduševila, ne samo glazbeno, već i modno, a super zanimljiva činjenica oko ovog njenog novog spota je i to da je isti u cijelosti snimljen pametnim telefonom, kako pišu Novosti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nika Turković ove je godine već izbacila nekoliko hitova, među kojima je 'gledaj me' mnogima postao omiljena pjesma za pjevušenje i plesanje kod kuće. 

Ova talentirana pjevačica odgovorila je i nama na nekoliko pitanja u jesenskom broju JoomBoos Videostar magazina, koji trenutno možete naći na svim kioscima diljem Hrvatske i BiH.

Nika nam je otkrila svoje najveće mane i vrline te zbog čega je trenutno najsretnija. 

"Mislim da mi je najveća vrlina to što sam beskompromisno svoja. Nekako sam tome dugo težila i sada sam napokon tamo, stoga to jako cijenim kod sebe. Ono što mi je najveća mana je što sam očajnički dramatična. Većinu puta kompletno bespotrebno i bez imalo smisla. Ali učimo dok smo živi", ispričala nam je.

Što nam je još Nika otkrila u intervjuu provjerite u jesenskom magazinu.

Posjeti joomboos.24sata.hr