Nina Kraljić svima pokazala: 'Neki nisu htjeli da uspijem, eto im sada'

U Stockholm su je otpratili s optužbama i napadima, a Nina sada ima jasnu poruku za sve koji su sumnjali
Vidi originalni članak

Da je put do zvijezda posut trnjem, pogotovo u Hrvatskoj, dokazala je i Nina Kraljić. Ponovio se uzorak toliko svojstven Hrvatima: Svi drugi su morali prepoznati kvalitetu 'nekog našeg', da bi ga i mi priznali. No krenimo redom.

Ovogodišnju predstavnicu Hrvatske na Eurosongu u Stockholm se ispratilo s napadima, čak i optužbama za manjak domoljublja, jer su autori njene pjesme stranci.  “Neugodno nas je iznenadila i razočarala informacija o presedanu koji je učinila Hrvatska radio televizija. Nakon 60 godina, Hrvatska se na Eurosongu neće natjecati hrvatskom pjesmom, već pjesmom stranih autora”, istaknulo je Hrvatsko društvo skladatelja.

Nina je imala spreman odgovor: 

 

 

Ipak, unatoč svim napadima, Nina je ostala dosljedna sebi i zajedno sa svojim timom nastavila raditi. Još na probi je oduševila u kreaciji koja je zaokružila izvedbu, a onda su njenu kvalitetu prepoznali i ostali sudionici te je osvojila titulu Miss Eurosonga.

I konačno, ono čemu se nitko nije nadao, a mnogi su se i s podsmijehom komentirali, Nina Kraljić ušla je u finale Eurosonga.

Na Facebooku i dalje možemo naići na skeptične statuse koji podcijenjuju našu predstavnicu, ali brojačno su ih nadjačale poruke podrške brojnih obožavatelja, ali i poznatih lica, s mentorom Jacquesom na čelu:

 

Da su si zacrtali pobjedu kao konačni cilj, potvrdio je i posljednjim statusom: 

 

I Nina, iako još u šoku, imala je jasnu poruku za sve koji su sumnjali u nju:

'Sad samo još malo u šoku. Nažalost, bilo je ljudi u Hrvatskoj koji nisu htjeli da uspijemo, eto im sada. Uistinu smo htjeli ući u finale jer Hrvatske u njemu nije bilo već sedam godina. Jako sam ponosna na nas, na moj tim, na moje ljude. Hvala vam', rekla je Nina na konferenciji za novinare nakon polufinalne večeri. 

Dobar glas uvijek pobjeđuje zle jezike, a na nekoliko razina jučer je to dokazala i Nina Kraljić.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr