Noah Cyrus: 'Bilo je teško odrastati u sjeni slavne sestre'

noahcyrus/instagram
Noah Cyrus (20), glazbenica i mlađa sestra slavne Miley Cyrus (27), nedavno je objavila novu pjesmu 'Young & Sad' te iskreno progovorila o svom životu i odrastanju s mega popularnom sestrom.
Vidi originalni članak

Sa svojim pratiteljima se odlučila virtualno podružiti nakon što je njezina pjesma objavljena te je na Instagram liveu briznula u plač progovorivši o odrastanju uz slavnu i uspješnu glazbenicu, stariju sestru Miley.

via GIPHY

Objasnila je pritom i stihove nove pjesme u kojima opisuje da je “njezina sestra poput sunčeve svjetlosti koja donosi svjetlo gdje god da ide”, a ona je “rođena za oblake, blagoslovljena u njezinoj sjeni”, piše BuzzFeed.

'Uvijek ću biti ta sjena'

“Mislim da je to poruka u stihovima, roditi se u obitelji u kakvoj sam se ja rodila, kad me svi gnjave i teško mi je jer sam Mileyna sestra. Ali, znate, uvijek sam osjećala da sam osoba koja je drugima nebitna, baš zbog svega što sam čitala na internetu”, objasnila je.

“Bilo je apsolutno nepodnošljivo i zato sam napisala ovu pjesmu. To je nešto što su mi uvijek govorili, bez obzira na sve, uvijek ću biti samo ta sjena”, izjadala se Noah obožavateljima, a oni su je odmah zasuli porukama i komentarima podrške.

Očito je da samo treba početi na svoj život i ostvarenja gledati drugačije, jer, zaista ima ljudi koji je vole i cijene! To su joj i dokazali svojom podrškom.

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

Posjeti joomboos.24sata.hr