Nova profesorica u Teinoj školi: Tko joj se već zamjerio?

U drugoj epizodi nove sezone nagrađivane JoomBoosove serije 'Teini dnevnici' i otkaza profesora Buljubašića, učenike z Teine škole iznenadit će nova profesorica koja će unijeti nemir u skladnu školsku godinu
Vidi originalni članak

Nakon što je u prvoj epizodi nove sezone 'Teinih dnevnika' profesor Buljubašić, kojeg inače igra Igor Barberić, dao otkaz i šokirao Teu i njezine prijatelje, nova profesorica već je stigla u najpoznatiju fiktivnu školu u Hrvatskoj. Novu profesoricu Leilu glumi poznata glumica, Petra Kurtela, koju ste imali prilike gledati u seriji 'Firma' 24sata Oriđiđi Produkcije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

I dok je prva epizoda ove hit serije već danima u trendingu te je skupila više od 200 tisuća pregleda u svega nekoliko dana, u drugoj nas čeka još više iznenađenja i obrata. Nakon ogromnog cliffhangera iz prve epizode, u kojoj je omiljeni lik, profesor Buljubašić, dao otkaz i šokirao sve učenike i zaposlenike u školi, svi jedva čekaju saznati odgovor na ovaj njegov neočekivani potez. Možda odgovor neće tako skoro dobiti, ali će svakako upoznati novog lika za kojeg još nitko nije siguran je li pozitivac ili možda ipak ne...

"I u ovoj sezoni se vraćam u ulozi profesora Buljubašića, ali minimalno. S njim je sve okej, on i Tea su si dobri, pa je bilo nekako logično da on mora 'letjeti' van. Šalim se, naravno... Ali, da, u ovoj sezoni Buljubašić postoji, ali ne smijem vam puno toga reći o tome što se s njime događa, jer bi vam prerano otkrio previše o radnji serije. Samo vam mogu reći da stiže netko novi i da će epizode biti jako uzbudljive", ispričao nam je u razgovoru Barberić te otkrio kako će se ova sezona svidjeti ne samo tinejdžerima, već i onima nešto malo starijima.

"Ova je sezona priča o tinejdžerima, ali i priča o (odraslim) ljudima koji se snalaze u životu. Osobno obožavam gledati teen serije, a nisam više tinejdžer. Vidjet ćemo hoće li biti još takvih poput mene", govori. Kako su Tea i društvo primili vijest o otkazu Buljubašića te kakvi ih sve šokovi očekuju u drugoj epizodi pratite na JoomBoos YouTubeu i ostalim JoomBoos platformama. Nove epizode zgoda i nezgode Teine ekipe pratite svakog četvrtka na svim JoomBoos kanalima i 24sata Oriđiđi Videoteci.

Posjeti joomboos.24sata.hr