Nova sezona TLZP: Kandidati zbog transformacija promijenili spol, boju kože, a neki oboje!

Ana Gruica postat će senzualna J.Lo, a Daniel Bilić utjeloviti će macho muškarca Rickyja Martina
Vidi originalni članak

Četvrta sezona showa 'Tvoje lice zvuči poznato' donosi nove transformacije, a osmero novih kandidata spremno je za svoju prvu izvedbu u showu. Vidjet ćemo nevjerojatne transformacije, pa će tako neki kandidati mijenjati spol, neki boju kožu, a neke će zadesiti oboje!

Radijski voditelj Daniel Bilić, kaže, spreman je probati nešto sasvim drugačije.

- To je jedan legalan način da nosim minice i štikle - našalio se Daniel, koji će na štikle i minice još malo morati pričekati jer ga prvo očekuje transformacija u zavodnika Rickyja Martina s pjesmom ''She Bangs''.

- Imam strah da ostanem na pozornici kao tutlek i da ne znam što trebam napraviti. Sve bolje od toga je meni uspjeh. I potplatio sam žiri tako da.. - dodao je Daniel, a hoće li pobijediti i vinuti se iznad svoga straha, ostaje nam za vidjeti.

Senzualnost Jennifer Lopez pokušat će dočarati Ana Gruica s pjesmom ''Ain't It Funny''. Osim pjevanja, Anu očekuje i zahtjevna koreografija, a jesu li ju treneri Igor i Mario dobro podučili, tek ćemo doznati.

- Dat ćemo sve od sebe, pa što bude! - kazala je Ana te sa smiješkom dodala: "Samo da preživim!"

Ivani Mišerić gljiva je za prvu transformaciju dodijelila Madonnu, što joj na prvu pomisao i nije izgledao kao zahtjevan zadatak.

- Prva reakcija, pa dobro, neće biti toliko zahtjevno, ali na kraju je ipak ispalo zahtjevno, ipak sam kraljica popa- otkrila je Ivana koja će otpjevati njezinu pjesmu ''Like a virgin'' te je zaključila: "Jaka je, ždere ljude oko sebe, scenu, sve, užasno ima jaki gard i to će mi biti najteže, nju preslikati na scenu. Prvo sam mislila da će Madonna biti jednostavna za otpjevati, a na kraju će me Madonna stjerati u grob! Mislim da će to biti borba!"

Zahtjevan zadatak očekuje i Bojana Jambrošića koji transformaciju u Tošu Proeskog vidi kao "dvosjekli mač".

- Teško je biti Toše Proeski -  kazao je Bojan.

Obzirom da Tošine pjesme izvodi i na svojim koncertima, Bojan je posebno oprezan oko svoje prve transformacije.

- Ispast će kao da sam se došao ovdje prošetati, ali nije tako lako kako izgleda! - rekao je Bojan i objasnio: "Poznajem njegov lik i djelo, pjevam njegove pjesme. Kažu mi da mi dobro ide, ali da nikad neću biti Toše." 

Hoće li Bojan uspjeti donijeti Tošinu energiju s pjesmom ''Pratim te'' na binu showa , tek ćemo doznati.

Na pozornici najpopularnijeg zabavno-glazbenog showa vidjet ćemo još i Dalibora Petka koji će se transformirati u Indiru iz Colonije, Nives Clezijus koja će postati Baha Men, a vidjet ćemo i Maria Rotha kao divu Tinu Turner te Miu Anočić Valentić kao Chubby Chekera.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr