Novac i još malo novca: Koliko je Khloé 'teška'?

khloekardashian/Instagram/canva
Ispostavilo se da Khloé ima više novca od nekih svojih sestara (da, i od Kendall Jenner), evo koliko
Vidi originalni članak

Nakon cijele drame oko prevare evo jedne dobre vijesti za Khloe - ima toliko novaca da joj jedan život nije dovoljan da ih potroši. Samo od reality showa ' Keeping Up With The Kardashians' cijela obitelj profitira pa tako i ona. U 2015. godini, obitelj je pristala na ugovor od 80 milijuna dolara za sljedeće  tri godine, a onda su 2017. godine, kako se izvještava, pristali na još jedan ugovor vrijedan 150 milijuna dolara kako bi ih pratili do 2019. godine, piše Cosmopolitan.

Koliko toga Khloé ubacuje u svoju Birkin torbicu? Očigledno, ključni članovi Kardashiana (Kim, Khloé, Kourtney, Kendall, Kylie i Kris) dijele novac prilično ravnomjerno - što znači da je Khloé zaradila oko 25 milijuna dolara samo od tog unosnog ugovora za 2017. godinu. No, to nije njezin jedini prihod.

Khloein traper brend Good American razvaljuje. Lansirala jetvrtku s Emmom Grede 2016. - i doslovno su zaradile milijun dolara prvog dana. Što ej ujedno i  najveće lansiranje odjeće u povijesti trapera. (Da, 'povijest trapera' postoji, nemojte je dovoditi u pitanje). Ako su samo prvi dan zaradile mijijune, možete li si zamisliti koliko ih se do sada nakupilo?

Osim toga,  Khloé masovno zarađuje na Instagramu reklamirajući raznu kozmetiku i ostale proizvode kao i 'Flat Tummy' smutije za mršavljenje. Pazite ovo, za jedan Instagram post navodno zarađuje do 250 000 dolara!

A da, tu su još i nekretnine... ne zaboravimo kako je 2014. godine kupila kući Justina Biebera vrijednu 7, 2 milijuna dolara. 

Prema Celebrity Net Worthu, Khloé je trenutno 'teška' 40 milijuna dolara. A ako se pitate kako se to može usporediti s njezinom braćom i sestrama, to izgleda ovako:  Kylie vrijedi 900 milijuna dolara, Kendall vrijedi 30 milijuna dolara, a Kim vrijedi 350 milijuna dolara. Oh, i Kris Jenner vrijedi 90 milijuna dolara. 

Nama nije dobro, a tebi?

 

Posjeti joomboos.24sata.hr