Novi bizaran challenge: Djeca jedu plastiku i snimaju to

screenshot/youtube/HRT
Budite pametniji i nemojte se uključiti u ovaj suludi challenge!
Vidi originalni članak

Dosad smo svjedočili svakavim suludim internet challengima, a izgleda da se pojavio još jedan koji je zaludio svijet. Riječ je o Shell on challengu.

Što je to, pitaš se? Kako bi sudjelovali u njemu, tinejdžeri jedu voće s korom, pa čak i ZAPAKIRANU HRANU u plastici.  Da, dobro ste pročitali, jedu plastiku. Odvratno i ne baš pametno.

Ovaj challenge preplavio je YouTube, Instagram i Snapchat i širi se brzinom munje. 

No, voće s razlogom gulimo prije neko ga pojedemo, pa ga nema smisla jesti s korom zbog brojnih bakterija. Plastika, s druge strane, nije ukusna, ali ono što je još bitnije: nije zdrava! I ne jede se!

via GIPHY

Iako bi to trebalo biti očito, izgleda da ljude na to treba podsjećati jer tinejdžeri zbog lajkova sve češće ugrožavaju svoje zdravlje i rade potpuno sulude stvari kako bi se proslavili.

Zato ti budi pametniji i nemoj se uključiti u ovaj suludi challenge. Zdravlje bi ipak trebalo biti važnije od lajkova.

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

POGLEDAJ NOVI JOOMBOOS VIDEO: 

Posjeti joomboos.24sata.hr