Novi rekord: 'Despacito' je najslušanija pjesma na YouTubeu ikad

YouTube/screenshot, canva
Sakrij se Psy i Whiz Khalifa jer pao je novi rekord. Pjesma portorikanskih glazbenika Luisa Fonsija i Daddyja Yankeeja ima više od tri milijarda pregleda.
Vidi originalni članak

Za pjesmu koja je objavljena sredinom siječnja, nitko nije očekivao baš ovakav uspjeh. No, uspjeh duguju ne samo tome što je pjesma 'zarazna' već i Justinu Bieberu koji je snimio remix i ljetni hit predstavio ogromnom broju ljudi, Belieberima.

- Hvala YouTubeu na ovom uspjehu. Prepoznajem utjecaj ove platforme. Pravila glazbene industrije, ali i glazbe su se promijenila, a YouTube to prepoznaje. Presretan sam što smo oborili rekord, i veselim se što inspiriramo druge da učine isto - kazao je Daddy Yankee za Billboard.

'Despacito' je za sobom ostavio prijašnjeg rekordera 'See you again' Whiza Khalifa i Charlieja Putha koji je imao 2,994 milijarde pregleda na YouTubeu tijekom dvije godine, piše Billboard. 'See you again' u srpnju je pak izgurao sa prvog mjesta dugogodišnjeg rekordera korejskog repera Psyja i njegov 'Gangnam Style'.

 

 


Ovo je odličan primjer JoomBoos novinara! Ako i ti želiš pisati novosti, kvizove i druge tematske članke za JoomBoos, KLIKNI OVDJE :)  
Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Posjeti joomboos.24sata.hr