Oboren svjetski rekord: Ovo je najduži hot dog na svijetu

/www.rtl.fr/
Meksikanci su dokazali koliko vole hot dog.
Vidi originalni članak

Dok su neki od nas vikendom odmarali i hladili se dok vani prži, drugi su odlučili kako je vrijeme napraviti najduži niz hot dogova na svijetu. Upravo je u nedjelju, 13. kolovoza oboren Guinnessov rekord najdužeg niza hot dogova na svijetu, piše Hina

U Meksiku, točnije Zapopanu, u širem gradskom području Guadalajare oboren je Guinnesov rekord!

Na 1417 metara poredano je čak 10.000 hot dogova čime je oboren rekord koji su postavili Japanci prije nekoliko godina. Ipak, njihov niz hot dogova bio je dugačak samo 325,66 metara tako da se ne može ni uspoređivati s ovim. 

Svi hot dogovi bili su začinjeni s rajčicom, senfom i majonezom, a pravila natjecanja bila su veoma striktna i jasna. Svaki hot dog mora se sastojati od kobasice, najmanje dva umaka te ne smije premašiti dužinu od 18 centimetara

Obaranje rekorda nadgledala je Raquel Asis, sutkinja Guinnessovih rekorda koja je izjavila kako su se sva pravila poštivala, pa je prema tome i rekord službeno oboren. 

Organizatorica događaja Maria Eugenia Villa izjavila je kako su se za obaranje rekorda pripremali čak godinu dana. 

- Ideja se rodila zbog činjenice da jako volimo hot dogove u ovoj regiji - izjavila je organizatorica. 

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Posjeti joomboos.24sata.hr