Od slatkice do opasnog dečka: Sve o Justinu Bieberu

justinbieber/Instagram
Justin Bieber danas slavi 25. rođendan pa smo se prisjetili svega što o njemu trebaš znati
Vidi originalni članak

Ovaj poznati kanadski pjevač svoju je karijeru započeo sa samo 12 godina, a danas, sa svojih 25, još uvijek 'žari i pali' scenom, iako mnogi misle kako mu od vjenčanja s Hailey karijera ipak nije više na prvom mjestu. Zato baš i ne možemo toliko često čuti da je izbacio novu pjesmu ili album, kao što smo dosad od njega navikli. I, iako sigurno misliš da ne postoji nešto što već ne znaš o njemu, Fascinate donosi nekoliko činjenica koje bi te mogle iznenaditi.

1. Usher odbio suradnju s njim, pa ipak pristao

Justin i njegov menadžer su otputovali u Atlantu kako bi se sastali s direktorima studija, a pritom su sreli Ushera, sasvim slučajno na parkiralištu i zamolili ga za suradnju. Usher ga je u prvo odbio, ali se predomislio nakon što je čuo njegove pjesme. 

2. Ček, koliko je trošio na frizuru!?

Održavanje frizure koja mu je bila zaštitni znak zahtijevalo je mnogo posla, a Justin je navodno potrošio čak 750 dolara svaka dva tjedna na posjete salonu, što je oko 18.000 dolara godišnje! Wow.

3. Nježna duša

U intervjuu za Seventeen Magazine, Justin je otkrio da potajno obožava film 'The Notebook', a zatim je Jamesu Cordenu priznao da je čak i plakao kad je gledao film.

4. Skupe nevolje sa zakonom

Bieberove nevolje sa zakonom nisu nepoznate, a prema epizodi CNBC-ovog T'he Filthy Rich Guide', ona najskuplja 'taksi afera' koštala ga je 141.600 dolara.

5. Ljubitelj majmuna

Justin je dobio majmuna na poklon i odlučio ga zadržati kao kućnog ljubimca. Nažalost, njemački carinski službenici su ga zbog nedostatka dokumentacije zaplijenili u karantenu ubrzo nakon što je sletio u München. Kad do krajnjeg prepisanog roka nije predao odgovarajuće papire, majmun je odveden u zoološki vrt.

6. Kuća za obitelj? Zašto ne!

Još 2013. godine Justin je kupio kuću od 850.000 dolara, s pet spavaćih soba, za svog oca i polubraću. Bieber je blizak s tatom i navodno je želio biti siguran da imaju lijepo, sigurno mjesto za život.

7. Ekspert za Rubikovu kocku

Kompleksna Rubikova kocka zbunjuje ljude od 1974. godine, ali Justin Bieber je može složiti za manje od 2 minute. Impresivno.

8. Dobro dijelo

U siječnju 2013. Justin Bieber odgodio je početak svog koncerta u Salt Lake Cityju iz vrlo humanog razloga. Bio je u posjetu 7-godišnjoj djevojčici s leukemijom u bolnici koja nije mogla doći na njegov nastup. Pjevao joj je pjesmu “Baby” i poklonio joj gitaru.

9. Milijun dolara i dolazim na rođendan

U posljednjem izvješću, Justin Bieber je naplatio milijun dolara da se pojavi na privatnom rođendanu. To mora da je bio jedan nevjerojatno sretan rođendan!

10. Bizarni zahtjevi

Bieber ima sulude zahtjeve na nastupima. Poput recimo Rolls Roycea rezerviranog isključivo za njega, jacuzzija u kojem se opušta prije izlaska na pozornicu, ili indijskog yoga kovčega punog eteričnih ulja i knjiga o čakrama. Također, jednom je zabranio ljiljane u sobi gdje boravi. 

Posjeti joomboos.24sata.hr