Odmah je napravila dvije: xniks2x pokazala tetovaže

xniks2x/Instagram
Nika Pavičić xniks2x prije nekoliko se dana tetovirala i odmah je napravila čak dvije tetovaže, čije je fotke sad podijelila na Instagramu i YouTubeu
Vidi originalni članak

"Nikad nisam o tetovažama razmišljala kao nečemu što bi moglo bit dio mene. Uvijek sam ih sa strane gledala na drugim ljudima u različitim dobrim i lošim verzijama. Sve u mom životu, pa tako i ova odluka, dogodila se preko noći. I zato ih još više volim", priznala je Nika te objasnila značenje dviju tetovaža - vuka i riječi posvećene obitelji.

Što znače njezine tetovaže?

"Prva tetovaža predstavlja sve ono što ja jesam - izvana netko tko je plah, ženstven, sređen i blag. Dok se iznutra krije netko tko je vraški grizao, vukao i borio se da bude ovdje gdje je danas.

Druga je riječ 'ohana' koja na havajskom jeziku znači obitelj, a tri srca oko te riječi su nacrtana od strane mame, tate i brata. Netko sam tko osobito drži do obitelji i smatram da sve kreće od iste. I ne, neće vam bit teže naći posao ako malo 'procrtate' i propišete po tijelu", napisala je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako joj je bilo na tetoviranju i kako je 'preživjela' to iskustvo snimila je za svoj YouTube kanal, a video možete pogledati ovdje.

 

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

Posjeti joomboos.24sata.hr