'Ona je čudo': 18-godišnjakinja osvojila Zvijezde!

ilmakarahmet_official / instagram
Ilma Karahmet (18) iz Kiseljaka u BiH bila je članica Jacquesovog tima, a sinoć je u finalu showa Zvijezde pomela konkurenciju i pobijedila
Vidi originalni članak

Ilma je cijeli show i žiri i publiku ostavljala bez teksta, a sinoć se na početku večeri predstavila pjesmom Christine Aguilere 'Hurt' i rasplakala Ninu i Andreu. Nakon samostalne izvedbe, Ilma je zapjevala sa svojim mentorom Jacquesom i to ni više ni manje nego hit Marije Šerifović 'Molitva'. Dobila je maksimalnih 20 bodova od žirija i opet svima 'odsjekla noge' svojim jakim vokalom.

Nakon što je ušla u top 3, Ilma je za kraj otpjevala pjesmu Celine Dione 'Power of Love' i, naravno, opet sve bacila u trans. Nakon svih ovih maestralnih izvedbi, žiri je Ilmu proglasio pobjednicom showa i uručio joj pobjedničku statuu, a Ilma je također osvojila i 100.000 kuna. 

Kako je sinoć izgledalo finale i čime su se predstavili ostali kandidati možete pročitati na 24sata.

Ova 18-godišnjakinja tijekom cijelog showa dokazivala je da je zrelija od svojih godina, a njezin vokal, rekli su joj mnogo puta, zvuči također dosta starije. Njezine sevdah izvedbe, a i sve ostale izvedbe uopće, nikoga nisu ostavljale ravnodušnim, a mi smo vam izvukli neke njezine najbolje izvedbe iz 'Zvijezda' koje ćemo rado preslušavati na replay!

Ilma i Jacques - Molitva (Marija Šerifović)

Ilma i Jacques - Kao kazna Božja

Ilma - Kako sam te voljela (Magazin)

Ilma - Power of Love (Celine Dione)

Ilma - Hurt (Christina Aguilera)

Ilma - Moja posljednja i prva ljubavi (Tereza Kesovija)

Ilma - Something's Gotta Hold On Me (Etta James)

 

Posjeti joomboos.24sata.hr