Opet ljubuju: Katy Perry i Orlando Bloom ponovno zajedno!

instagram@orlando_bloom_lover
Šuška se da je par obnovio svoju vezu, a možda uskoro padne i sudbenosno DA.
Vidi originalni članak

U ožujku ove godine par je iznenada prekinuo što je iznenadilo mnoge fanove. Naime, jedan od razloga prekida bio je taj da Orlando nije bio spreman za još jedan brak i osnivanje obitelji, dok se Katy tome nadala. 

-Odlučili su se razići i ostaviti prostora jedno drugom - rekao je bliski prijatelj ovog para. 

No, čini se da Katy Perry i Orlando Bloom ipak nisu izdržali jedno bez drugog jer su uhvaćeni kako uživaju u čarima Santa Barbare. Izvor za Life & Style objasnio je kako se par viđa nekoliko tjedna, te želi držati svoju vezu u tajnosti barem zasad.

- Bez obzira na to što su prekinuli, Orlando je i dalje zvao Katy, a ona je priznala kako ga nikad nije prestala voljeti - objasnio je izvor. 

Naime, par se spetljao prošli mjesec na koncertu od Ed Sheerana, a nakon koncerta Katy je u intervjuu za emisiju The Morning Mashup progovorila o vezi s Orlandom. 

- Što si stariji to je nepotrebnije definirati vezu s nekim. Takve granice se jednostavno brišu. Lijepo je kada osobe do kojih ti je stalo žele biti uključene u tvoj život. - rekla je Katy u intervjuu.

Orlando Blooom bio je do 2013. godine u braku s popularnim modelom Mirandom Kerr s kojom ima sina. Ona se u međuvremenu udala, a navodno se ona i Orlando još uvijek jako vole i poštuju.

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 
Posjeti joomboos.24sata.hr