Otac Bake Prase priznao: 'Moj sin za narod čini više nego ja'

bakaprase/Instagram
Bakin otac Nenad koji je svećenik, progovorio je o sinovoj popularnosti
Vidi originalni članak

Otac popularnog youtubera Bake Prase, svećenik Nenad Ilić,  objavio je komentar o svom sinu nakon incidenta koji se dogodio na njegovu meet upu u trgovačkom centru u Srbiji. Kako piše Nedeljnik, Nenad je odlučio progovoriti o svom mlađem sinu nakon što su krenuli razni negativni komentari i prozivanja na njegov račun. 

Ilić misli kako se interes za Bakinu popularnost povećao nakon stampeda koji je nastao na meet upu u trgovačkom centru, no on tvrdi da za taj stampedo djece nije kriv njegov sin, već organizatori koji očito nisu dobro napravili svoj posao.

Nenad tvrdi kako inače ne podržava način na koji njegov sin govori u videima koje snima, ali tvrdi kako kod kuće razgovaraju o tome. Bogdan tati objašnjava da se na taj način želi približiti publici koja danas komunicira na potpuno drugačiji način.

'Trudim ga se uvjeriti da iskoristi svoju popularnost za objavljivanje nekog pametnijeg sadržaja. U stvari - ne moram. On točno zna koliko može takvog sadržaja plasirati, a da zadrži publiku. Uglavnom mladu, ali ima tu i starijih. Uklapa se u realnost kojoj se ja snažno protivim', govori Nenad, ali tvrdi kako se u javnosti uvijek govori samo o ovakvim negativnim incidentima, dok se o pozitivnom utjecaju njegova sina na mlade ne govori.

On smatra da njegov sin ima veći utjecaj na narod od njega samoga. Tvrdi:

'A koliko bi djece i mladih iskreno prihvatilo poruke o tome da ne puše, ne piju, ne drogiraju se i trude se da zdravo žive, što Bogdan uporno poručuje, kad bih im ja to pokušao plasirati, ili netko od dušebrižnika koji misle da je njegovo djelovanje loše za djecu?', tvrdi Nenad. I baš zbog toga smatra da će njegov sin, na kraju krajeva, za mlade i narod danas učiniti mnogo više nego što bi on ikada mogao.

Iako mnogo toga što mlađe generacije danas rade i kako žive stariji ne razumiju, Nenad vjeruje u svog sina i zaključuje kako je uvijek za to nerazumijevanje lakše okriviti nekog tamo Baku Praseta, nego sebe samoga. 

'Bogdan je bolji i pametniji nego što sam ja bio u njegovim godinama i ako sačuva svoju dobrotu, promijenit će nadam se i rječnik i poboljšati ukus i daj Bože, učiniti za ovaj narod više nego što sam ja učinio. Poželite svojoj djeci nešto slično i verujte u njih. A ja nisam ovo napisao da se pravdam, niti da pravdam Bogdana, nego zbog toga što me smeta to što nedostaje ljubavi i povjerenja, bilo da smo u crkvi ili van nje', zaključio je Nenad.

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

Posjeti joomboos.24sata.hr