Otkrivamo: Zašto je Shawn Mendes i dalje singl?

shawnmendes@instagram
Shawnu je tek 20 god a već je stekao svjetsku slavu te postao jedan od najpopularnijih mladih pjevača. Ipak, kada je riječ o ljubavi, tu baš nema sreće.
Vidi originalni članak

Kako piše Clevver, posljednjih nekoliko mjeseci su mega popularnog pjevača spajali s mnogim slavim curama poput Camille Cabello i Hailey Baldwin, ali čini se kako nijedna glasina nije bila točna.

via GIPHY

Zbog čestih upita novinara o njegovom ljubavnom statusu, Shawn je odlučio napisati objavu na društvenim mrežama kojom bi objasnio kako je još uvijek sam i uživa u tome.

via GIPHY

Napisao je između ostalog kako se ponekad, gledajući svoje ostale kolege sa glazbene scene koji su u sretnim vezama, zapita tko bi mogao biti idealan partner za njega i kako bi bilo zanimljivo imati nekoga no u konačnici je ipak bolje ne forsirati takve stvari i kada dođe vrijeme za to, će se i dogoditi.

via GIPHY

Shawn je također u jednom intervjuu priznao kako mu nikada nitko nije slomio srce, ali bi volio proživjeti i taj osjećaj jer zna da bi ga to inspiriralo za puno super pjesama.

via GIPHY

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Posjeti joomboos.24sata.hr