Otkriven najstrašniji detalj o nastavku horora 'It'

itthemovie2019/instagram
It:Chapter Two izlazi u rujnu ove godine, a glumica Jessica Chastain otkrila je jedan bizaran detalj iz novog nastavka
Vidi originalni članak

'It' nas je prije dvije godine dobro preplašio, a zbog zastrašujućeg Pennywisea smo tjednima imali noćne more, a svi koji rade na novom nastavku obećaju nam da će on biti još strašniji. Jej...

Ovoga puta radnja neće biti smještena u '89. godinu, već u sadašnjost, a Jessica Chastain koja u nastavku igra odraslu Beverly za The Tonight Show je otkrila jako, jako creepy detalj o novom filmu. Iako možda nije smjela?

Najkrvavija scena ikad

"Znam da možda ne bih trebala jer ću upasti u nevolje, ali napravit ću to", rekla je i otkrila: U ovom je filmu mnogo, mnogo krvi. "Toliko krvi dosad niste vidjeli ni u jednom horor filmu."

Nakon snimanja jedne od najkrvavijih scena ikad, priznala je, nije joj bilo svejedno, piše Her. "Sljedeći sam dan izvlačila fejk krv iz kapaka", našalila se. Ili je možda bila ozbiljna?

27 godina kasnije

Radnja nastavka smještena je 27 godina nakon prvog dijela, a svi članovi 'The Loser's Cluba', Bill, Ben, Beverly, Richie, Mike, Eddie i Stan, vraćaju se u Maine kako bi jednom za svagda razriješili zastrašujuću situaciju s Pennywiseom. No, ne znaju da je on strašniji i opasniji nego ikad...

Jedva čekamo pogledati film! A ti?

Posjeti joomboos.24sata.hr