Ova 3 horoskopska znaka imaju najbolji modni ukus

Canva
Od ova tri znaka Zodijaka možeš puno naučiti kada je moda u pitanju
Vidi originalni članak

Odvažni ovnovi

Poznato je da su osobe rođene u znaku ovna izuzetno ambiciozne. Njihova želja da uvijek budu najbolji u svemu odražava se i na njihov modni stil, jer uvijek žele biti dobro odjeveni. Za njih je moda više od same tkanine na koži. To je način da izraze svoju osobnost i svoju kreativnost. Koliko god samouvjereni i odvažni ovnovi bili u životu, sigurni su i u odabiru odjevnih kombinacija. Ne boje se žarkih ili odvažnih kombinacija te preferiraju odjeću koja ističe njihovu odlučnost i samopouzdanje.

Glamurozni lavovi

Osobe rođene u znaku lava vole biti u centru pažnje. Njihov samouvjereni izgled odražava se i na odijevanje, zbog čega radije biraju stvari koje privlače pažnju i mame zadivljene poglede. Bilo da se radi o svjetlucavim modnim dodacima, visokim petama, žarkim bojama ili upečatljivim uzorcima: njihov stil uvijek zrači glamurom i samopouzdanjem. Imaju snažan osjećaj za eleganciju i luksuz, zbog čega je njihova odjeća često vrlo skupa.

Vage istančana ukusa 

Osobe rođene u znaku vage imaju izražen osjećaj za estetiku i harmoniju. Ništa ne prepuštaju slučaju kada je u pitanju njihov izgled i vole uskladiti svoje outfite kako bojama, tako i krojevima. Također pridaju veliku važnost tome da njihova odjeća bude savršeno usklađena i vjerna do detalja. Modni dodaci, cipele i torbe uvijek su dobro osmišljeni. Njihov stil često je elegantan i bezvremenski, zbog čega radije biraju klasične komade koji nikad ne izlaze iz mode i uvijek ih je lako kombinirati, piše miss7.

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr