Ova cura je saznala da je trudna 50 minuta prije poroda

canva
Hannah Violet iz Amerike je na svom TikToku podijelila video u kojemu pokazuje svoju kćer i govori kako je, za svoju trudnoću s njom, saznala tek sat vremena pred porod
Vidi originalni članak

Hannah (24) na svom TikToku redovno objavljuje videa sa svojom četverogodišnjom kćeri, objavila je i onaj u kojemu govori da je samo 50 minuta prije poroda tek saznala da je trudna, piše The Sun.

Ova trudnoća ju je posebno iznenadila i zato što je, kako kaže, cijelo vrijeme pila kontracepcijske pilule i nosila veličinu odjeće kao i inače.

@h.anviolet That’s one way to get yourself banned from microgynon #ididntknowiwaspregnant #crypticpregnancy #crypticpregnancyawareness #pillbaby ♬ DONT USE NOT TV - eversincecorneliastreet

Objasnila je kako se jedno jutro, prije četiri godine, probudila s bolovima u trbuhu i leđima, a obitelj ju je brzo odvezla u bolnicu sumnjajući na upalu slijepog crijeva. Kad je stigla na hitnu brzo je postalo jasno da treba roditi.

"Tata me ujutro pronašao u kupaonici dok sam se grčila od bolova. Nazvali su hitnu i rekli su nam da je moguće da imam upalu slijepog crijeva. Stigli smo u bolnicu i htjeli su mi izvaditi krv, ali ja sam se toliko previjala od bolova da to nije bilo moguće", ispričala je. 

@h.anviolet Safe to say it was an interesting call into work #fyp #ididntknowiwaspregnant #crypticpregnancyawareness #crypticpregnancy #pillbaby #surprisebaby ♬ original sound - The Manc

"Dolazimo u bolnicu i žele mi uzeti krv, ali previše me boli da ostanem mirna. Dvije sekunde kasnije pukao mi vodenjak i tad su mi rekli da imam trudove. Odveli su moje roditelje u drugu prostoriju da im objasne što se događa, da im kažu da će biti baka i djed", objašnjava Hannah. 

"U manje od sat vremena nakon toga rodila sam djevojčicu i sad sam samohrana majka zdrave četverogodišnjakinje", rekla je. 

Hannah se u svojim videima požalila i na primalje koje joj nisu bile podrška za vrijeme poroda jer su ju, s njenih 20 godina, smatrale premladom, ali je ipak pohvalila jednu bolničarku koja joj je cijelo vrijeme pomagala.

"Bolničarki koja je ostala uz mene cijelo vrijeme nakon što sam saznala da sam trudna i koja mi je pomagala tijekom poroda: nikad te neću zaboraviti", poručila je. 

Moramo priznati da je ovo jako zanimljiv slučaj...

 

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr