Ova država ima službeni dan posvećen Beyonce i Jay-Z-u

Beyonce/Instagram
Jednostavno im odaju počast jer imaju ogroman utjecaj na fanove glazbe diljem svijeta
Vidi originalni članak

U Minnesoti se od sata 8. kolovoza smatra službeni dan Beyonce i Jay-Z-a, prenosi Bustle

Mark Dayton, guverner Minnesote, proglasio je ovaj praznik par sati prije nego što je poznati par trebao sletjeti u Minneapolis gdje su nastupali u sklopu svoje On The Run II turneje.

Naime, ovo nije prvi praznik vezan uz Beyonce u Minnesoti. Dayton je pravi fan Beyonce i već je proglasio 23. svibnja službeni dan Beyonce, također prije nego što je trebala tamo nastupati.

 

-Beyonce i Jay-Z osvojili su brojne nagrade poput Grammyja, MTV Video Music Awards, BET Awards, Billboard Awards i mnoge druge te su prodali milijune albuma diljem svijeta. Kroz svoju glazbu i živote inspirirali su mnoge stanovnike Minnesote i fanove glazbe u cijelom svijetu- piše u objavi.

 

Nažalost, ovo neće postati državni praznik koji će se slaviti svake godine, nego su bili aktualni samo te godine.

Ironično je to što se 2016., kada je Dayton posvetio jedan cijeli dan Beyonce, taj praznik i proslava nisu održali kako je planirao. Cijeli događaj se morao odgoditi nekoliko sati jer je vrijeme bilo previše kritično.

Što misliš, treba li nama jedan cijeli dan posvećen Beyonce?

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Posjeti joomboos.24sata.hr