Ova kuća 'iz horora' prodaje se za 15 milijuna dolara

𝐊𝐀𝐓 𝐕𝐎𝐍 𝐃/Instagram
Bivša američka beauty artistica i poznata tattoo majstorica, Kat Von D, na Instagramu je objavila kako prodaje svoju viktorijansku kuću koja je sve samo ne dosadna
Vidi originalni članak

Poznata američka tattoo majstorica i bivša vlasnica brenda 'KVD Beauty', Kat Von D, prodaje svoju viktorijansku kuću sa 13 spavaćih soba, 10 kupaonica i 1167 m2 okućnice, no ono što privlači najviše pažnje je njen bazen koji se itekako uklapa u cjelokupnu 'vibru kuće', no mnogi ga ipak nazivaju bazenom iz noćnih mora, piše Miss7. Naime, ovaj bazen ima crveno dno pa zbog toga izgleda kao da je ispunjen krvlju. 

Osim crvenog bazena, 'jezivosti' ove kuće pridodaje i potpuno crvena kupaonica... I da, sve izgleda kao da je ispalo iz nekog filma strave, pa nije baš za svačiji ukus.

Uz bazen, ova kuća ima veliki salon, knjižnicu koja se udvostručuje kao prostor za boravak, formalni dnevni boravak, blagovaonicu s vitražima, vrhunsku kuhinju, skriveni bar, spa i vrtove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝐊𝐀𝐓 𝐕𝐎𝐍 𝐃 (@thekatvond)

Kako kaže sama Von D, provela je šest godina u potpunosti obnavljajući dom, a ove godine će objaviti dokumentarac o cijelom procesu.

S obzirom na to da je ova kuća nedavno u potpunosti obnovljena i zaista je mnogo uloženo u nju, njena cijena sada iznosi 15 milijuna dolara.

Ima li već zainteresiranih kupaca?

 

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Posjeti joomboos.24sata.hr