Razmažena bogatašica troši na odjeću više od 8 milijuna kuna

Instagram@donbarrie
Saffron Drewitt-Barlow jedna je od najrazmaženijih tinejdžerica na svijetu čija garderoba iznosi vrtoglavih 8 milijuna kuna, a ima džeparac od 35.000 kuna i dvojicu očeva koji su milijunaši
Vidi originalni članak

Ona je sve samo ne normalna tinejdžerica. Saffron Drewitt-Barlow jedna je od najbogatijih i najrazmaženijih tinejdžerica na cijelom svijetu. A kada čuješ zašto sve će ti biti jasno...

Saffron mjesečno dobiva džeparac o kojem mi samo možemo sanjati, a ni njezina braća nisu zakinuta. Naime, njihovi roditelji Barrie i Tony Drewitt-Barlow prvi su zakonski oženjeni gay par u Ujedinjenom Kraljevstvu, te na svojoj djeci ne štede. Saffron je prošli mjesec proslavila 18. rođendan, pa je na društvenim mrežama odlučila otkriti u kakvom luksuzu živi.

 

Na društvenim mrežama podijelila je slike svojeg walk in ormara čija vrijednost iznosi čak milijun funti, preko osam milijuna kuna. Na vješalicama u ormaru mogu se pronaći svjetski poznati dizajneri poput Prade, Burberrya, Guccija, Hermesa, a ni nakit nije na odmet. Naime, Saffron ima 400.000 funti vrijedan Faberge prsten. 

Osim raskošne garderobe, u sobi do je, ono što Saffron naziva, glamurozna soba. Ondje drži svu kozmetiku i šminku na koju troši i do vrtoglavih 15.000 funti mjesečno.

Za 18. rođendan, Saffron je od svojih očeva na poklon dobila bijeli Range Rover, dok je njezin brat blizanac Aspen dobio crni Range Rover. Saffron i Aspen mjesečno dobivaju džeparac u preko 35.000 kuna (SVAKI POSEBNO), a imaju još tri mlađa brata - Orlanda, Dallasa i Jaspera. 

- Znam da imam jako puno sreće. Tata i tatica jako vole skupe stvari pa su tu ljubav prenijeli i na mene. Uvijek su bili jako velikodušni. Obožavaju kupovati stvari za mene i braću - rekla je Saffron.

No, svjesna je toga da ovo neće trajati zauvijek.

- Naravno da me vole, ali su mi isto tako rekli da iako mi vole sve priuštiti da odrastam i da trebam naći posao. Rekli su mi da su i oni sami svojim radom stekli svoje milijune i da to isto očekuju od mene - objašnjava.

Očevi  Barrie i Tony osim što očekuju da samo zarađuju, djeci su objasnili i da će veliku većinu svojeg bogatstva nakon smrti dati u dobrotvorne svrhe i da očekuju od djece da im njihov novac ne treba.

- Ponosni smo na našu djecu. Nećemo se ispričavati jer im možemo priuštiti sve te stvari, ali isto tako smo ih naučili vrijednost novca i nikad neće zaboraviti otkuda smo došli i kako smo teško taj novac zaradili - govori Barrie. 

- Ne želim biti samo neko razmaženo derište koje živi na račun roditelja - kazala je.

Kako bi pokazala da doista misli ozbiljno, Saffron je pokrenula svoju kozmetičku kompaniju koju je pokrenula investicijom od obojice očeva koji su uložili milijun funti.

- Svaki roditelj bi učinio sve kako bi svom djetetu pomogao. Zato se neću ispričavati što sam joj pomogao jer ne želim da ona mora raditi u McDonald'su ili čistiti kako bi spajala kraj s krajem - kazao je njen otac Barrie.

Barrie i Tony Drewitt-Barlow imaju više od 40 milijuna funti iz različitih poslovnih investicija, uključujući i Britanski surogatski centar, kao i medicinskih istraživačkih kompanija.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima!

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  

Posjeti joomboos.24sata.hr