Ova tri horoskopska znaka čeka jako uspješan tjedan!

canva
Tri znaka zodijaka u ovom će tjednu, od 5. do 11. lipnja, doživjeti velike i neočekivane uspjehe. No poruke podrške i savjeti za sve su horoskopske znakove isti
Vidi originalni članak

Mjesec ovog tjedna prolazi kroz Jarca, Vodenjaka i Ribu, stoga se usredotočite na sebe i na ono što je dobro za vas. Ukoliko ste u ljubavnoj vezi, nemojte zaboraviti na svoje potrebe. Ako trenutno nemate partnera ili partnericu, nemojte gubiti nadu i sjetite se - poželjni ste.

Neki od vas posljednjih su nekoliko dana ili tjedana razmišljali o velikim životnim pitanjima, primjerice koja je svrha života ili zašto ste u nekim stvarima toliko dobri i uspješni, a druge vam ne idu. Kako možete stvari preokrenuti u svoju korist? Što možete učiniti da se oslobodite svojih nesigurnosti?

Iako toga možda niste svjesni, postavljanje ovakvih pitanja vas jača iznutra te vas gura prema naprijed. Možda trenutno ne znate odgovore na postavljena pitanja, ali uskoro ćete ih saznati. 

Tri horoskopska znaka s najboljim tjednim horoskopom za 5.-11. lipnja 2023.:

1. Vodenjak

Dragi Vodenjaci, znajte da se sreća ne pojavljuje uvijek kao princ na bijelom konju ili kao sretan trenutak u najpovoljnijem trenutku. Sreća se ponekad pojavi kao loš događaj ili katastrofa koja zapravo nije karastrofa. S takvom ćete se situacijom suočiti ovaj tjedan.

Možda osjećate da je vaš autoritet doveden u pitanje. Ili da vas neki ljudi ne žele u svojoj blizini. Nekima od vas može se dogoditi čak i odbijanje u ljubavi. No ne gubite nadu! Ni sami ne znate koliko ćete neugodnosti i loših situacija izbjeći zahvaljujući ovakvim događajima.

S obzirom da se u ovom trenutku Mars i Venera nalaze u Lavu, a Lilit se vraća u Raka, vaše međuljudske veze dovedene su u pitanje ili su isplivale na vidjelo. Ne ignorirajte znakove. Budite izdržljivi i pozitivni jer će ova oluja uskoro proći.

2. Rak

Ovaj će tjedan za vas biti relativno opušten. Čak i kada se tranzitni Mjesec kreće kroz Jarca, koji je vaš suprotni znak, Neptun, Saturn i Jupiter čuvaju vam leđa. Možda će se neki od vas ovaj tjedan osjećati pospano ili lijeno, ali će vam odmor zaista dobro doći.

Provedite vrijeme sa svojim prijateljima, odite u kino ili napravite bilo kakvu drugu radnju koja će vas opustiti i učiniti da se osjećate bolje. No znajte da je Lilit trenutno u Raku, stoga morate biti oprezniji u stvaranju odnosa s drugim ljudima, posebno onih ljubavne prirode. Za vas koji ste već u vezi ovo vrijeme ne predstavlja nikakvu prijetnju.

Ukoliko vam se iznenada pojavi želja za odlaskom na karneval ili kod tarot majstora, učinite to! Druga polovica tjedna idealna je za mistične i neobične avanture.

3. Škorpion

Početak tjedna bit će izrazito dobar za pripadnike ovog horoskopskog znaka, posebno srijeda. U ovom su trenutku sve planetarne energije usmjerene negdje drugdje, stoga nema straha za vas. Neki od vas možda dobiju neočekivanu pohvalu od šefa ili učitelja. Ovaj ćete tjedan možda biti nadahnutiji nego inače. Pustite svoju kreativu da učini čuda!

U ovom se trenutku možete osjećati pomalo frustrirano po pitanju ljubavi. No ne brinite se - vrijeme je da usporite i pustite da se stvari dogode točno onda kada trebaju. 

Ako iznenada poželite nazvati roditelje ili rođaka s kojim niste dugo razgovarali, nemojte se suzdržavati. Neptun u Ribama ovoga će tjedna u vama izazvati pojačane emocije prema obitelji. YourTango prenosi kako možda neočekivano od nekog člana obitelji dobijete poziv na roštilj ili druženje. Svakako vas čeka dobar tjedan pun odmora i lijepih događaja.

Posjeti joomboos.24sata.hr