Ovaj tjedan će Ovnovima biti koma, a Rakovi će se iznenaditi

j_make_up@instagram
Ovaj tjedan počinje seksi mjesec u Škorpionu što će vam odvući pažnju od svega ostaloga
Vidi originalni članak

Plutonova kompeticijska vibra prozujat će krajem tjedna pa je dobro ostati suptilan i ne ulaziti u rasprave, prenosi Cosmopolitan. Venera u nedjelju ulazi u znak senzualnog i radišnog Jarca, a evo što to znači za svaki znak zodijaka i što vas čeka ovaj tjedan.

OVAN

Ovaj horoskopski znak danas je jako senzualan, jednostavno gori. Prema tome ne bi se trebao dvoumiti oko zadovoljavanja svojih potreba. Možda se nađe u konfliktu, no trebao bi obuzdati svoj temperament. Krajem tjedan svi će ih tražiti za savjet i bit će u centru pažnje svih ostalih.

BIK

Spoj u sredini tjedna, zašto ne? U petak će Bikovi razmišljati o promjenama, a u nedjelju već osmišljavati strategije kako ih ostvariti. Kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.

BLIZANCI 

Osobe rođene u znaku Blizanca svoje obaveze obično rješavaju sa smiješkom na licu, pa će tako biti i ovaj tjedan i ni jedna prepreka im neće biti previše. U nedjelju će postati seksi i dobro raspoloženi za neke nove avanture, pa će im i privatni život procvjetati.

RAK

Rakovima će posao, škola i obaveze biti standardno u redu, ali na privatnom im se planu sprema prava vatra. Venera im u nedjelju otvara vrata novoj ljubavi kojoj dugo čeznu... I za koju nisu spremni!

LAV

Ovaj horoskopski znak bi se trebao jedno vrijeme odvojiti od svijeta i napuniti baterije za nove izazove. U petak će pronaći svoj put i slijediti svoje srce, ali i unutarnji mir.

DJEVICA

Iako će se još na početku tjedna nećkati oko mnogih stvari, Venera će im u nedjelju otvoriti vrata samopouzdanju i optimizmu.

VAGA

Svi u ovom znaku ulazit će polako u tjedan i prolaziti usputna iskustva koja bi ih mogla poljuljati, stoga se trebaju kretati korak po korak. U petak će shvatiti da ne trebaju preispitivati baš svaku svoju odluku i bacit će se u vatru, kud puklo da puklo. A to će im donijeti veliko uzbuđenje...

ŠKORPION

Mjesec će za vikend biti na njihovoj strani pa bi se trebali otvoriti i pokazati svoje osjećaje. Petak će im pokazati kako da iz rutine i preužurbanosti izvuku ono najbolje za sebe. Tek za vikend će se potpuno otvoriti drugima oko sebe i pokazati pravo lice i emocije koje dugo skrivaju.

STRIJELAC

Ovaj horoskopski znak će se osjećati preosjetljivo cijeli tjedan pa bi trebao imati malo više razumijevanja za sebe i okolinu. Iako će ih u petak brinuti financije, već za vikend ih očekuju sretne vijesti.

JARAC

Trebali bi jedan dan otići ranije s posla i družiti se s obitelji i prijateljima. U petak bi mogli osjetiti nemir zbog previše obaveza, a to se može riješiti jedino otvorenim razgovorom o problemima i svemu što vas tišti.

VODENJAK

Ovaj tjedan Vodenjaci će briljirati na poslu i dodatno se povezati s kolegama. Iako će im privatni život biti u stagnaciji tijekom tjedna, za vikend ih očekuju uzbuđenja i na tom planu. 

RIBE

Ovaj horoskopski znak bi trebao razmišljati o tome kako postići vlastite ciljeve i pronaći način za to, a ne se zakopavati u zemlju. U petak će se povezati s prijateljima koji dijele njihove ciljeve i razmišljaju poput njih.

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

Posjeti joomboos.24sata.hr