Ove savršene torte će te skroz hipnotizirati

screenshot
U posljednjih nekoliko godina društvene mreže su preplavila videa u kojima se nešto kuha/gradi/slika, a na gledatelja djeluju terapijski i opuštajuće
Vidi originalni članak

Upravo takvu vrstu videa je objavio portal Cosmopolitan gdje nekoliko vrsnih slastičara izrađuju i dekoriraju torte koje u konačnici izgledaju toliko savršeno da ih se vjerojatno ne bismo ni usudili kušati.

Dokazano je kako ovakva vrata videa ne djeluje opuštajuće na gledatelja samo radi vizualno zanimljivog sadržaja već i radi zvukova kao što su posipanje slatkih mrvica prilikom završnog dekoriranja.

Vjerovali ili ne, o toj temi je nedavno izdana i knjiga, točnije kuharica autorice Amirah Kassem, pod nazivom ‘The power of sprinkles’ što bismo mogli prevesti kao ‘Moć posipanja’, a naslovnica s tortom za koju je utrošeno čak 2 kg slatkih mrvica otkriva kako je u knjizi riječ ne samo o receptima za torte već i o efektu na psihu prilikom izrade torte.

Savjetovali bismo ti da idući put, kada imaš stresan dan, umjesto da brizneš u plač, jednostavno pogledaš jedan ovakav video ili se baciš na posao i napraviš sam/a jednu od ovih torti koje su toliko savršene da jednostavno hipnotiziraju.

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

POGLEDAJ NOVI JOOMBOOS VIDEO: 

Posjeti joomboos.24sata.hr