Ove stvari ne bi trebali nositi u torbi

cocopat_official / instagram
Novčanik, mobitel i punjač su bitne stvari koje nosiš sa sobom u torbi, ali ovih sedam stvari trebaš izbjegavati stavljati u torbu.
Vidi originalni članak

Nekad dođe vrijeme da moraš raščistiti torbu, pobacati sve stare račune, smeće i izvaditi nepotrebne stvari, a ovih šest stvari ne bi nikad trebale biti u tvojoj torbi, piše Business Insider. 

1. Popis šifri i pinova

Iako ti je vjerojatno teško popamtiti sve šifre i pinove koji ti trebaju za prijavu bilo gdje, možda nije baš pametno popis istih držati u torbi. Ako je izgubiš, lopov ti može ući u sve račune, a to baš i nije nešto što želiš.

2. Dokumente

Osim osobne (ili vozačke dozvole) u torbi ne bi trebali držati identifikacijske dokumente jer, opet, ako izgubiš sve to, procedure da ih ponovno izvadiš (i cijena) su dosta komplicirane. 

3. Velike količine novca 

Ako ti baš nije potreban u nekom trenutku, u novčaniku i u torbi nemoj nositi velike količine novca. Nosi samo onoliko koliko ti treba, jer će ti biti lakše ako slučajno izgubiš 40 kuna, nego da izgubiš 500 kuna.

4. Čitavu make-up kolekciju 

Okej je da imaš korektor, puder ili ruž da popraviš šminku tijekom dana, ali nemoj baš nositi čitavu make-up kolekciju sa sobom jer se može rastopiti na visokim temperaturama ili slomiti pod ostalim stvarima u torbi. 

5. Stare račune

Osim što je loša navika skupljati smeće u torbi (ili bilo gdje), ovako potencijalnim lopovima koji će pronaći tvoju izgubljenu torbu daješ mogućnost da vide gdje najčešće kupuješ, pa im time olakšavaš da kupuju s tvojim karticama bez da budu previše očiti.

6. Hranu

Ako nosiš hranu u školu ili na fakultet, potrudi se da je dobro spakiraš, jer se i ona, kao i šminka, može rastopiti, proliti i uprljati ti čitavu torbu. 

7. Općenito, veliku količinu stvari

Time ćeš olakšati svojim leđima i ramenima, jer ako tegliš puno nepotrebnih stvari koje ti ne trebaju, samo si štetiš. 

Došlo je vrijeme za Totalni JoomBoos! Pripremi se jer 21. listopada JoomBoos organizira najveći spektakl u regiji.

Samo za tebe, JoomBoos dovodi jednu od najpoznatijih svjetskih YouTube zvijezda, a uskoro ćeš saznati i koga.

Osim toga, moći ćeš se družiti s najpoznatijim YouTuberima u regiji uz bogat cjelodnevni program. 

Više informacija o cijelom spektaklu možeš vidjeti OVDJE.

Posjeti joomboos.24sata.hr