Ove teen serije savršene su za bingeanje ovog ljeta

euphoria/instagram, screenshot/youtube/canva
Vrući ljetni dani već su stigli, a praznici samo što nisu počeli. Upravo zato smo za vas napravili popis od nekoliko cool teen serija koje su već stigle i koje tek stižu na streaming servise i koje su idealne za bingeanje kada živa u termometru krene nezaustavljivo rasti
Vidi originalni članak

1. Stranger Things (i Stranger Things vol. 2)

Prvi dio četvrte sezone serije Stranger Things izašao je krajem svibnja, a njen drugi dio, odnosno dvije preostale epizode, na Netflix će stići 1. srpnja ove godine. Baš u pravo vrijeme za bingeanje cijele sezone. Ili čak cijele serije!

2. Heartstopper

Ova serija bazirana je na romanima Alice Oseman, a u njoj tinejdžeri Charlie i Nick otkrivaju kako bi njihovo prijateljstvo ipak moglo značiti nešto više.

Na Netflix je stigla prije nešto više od mjesec dana i već sada prikupila hrpu pozitivnih reakcija. 

3. Riverdale

'Riverdale' je trenutno u svojoj šestoj sezoni i čini se kako se radnja prilično zakomplicirala. Naravno, nećemo vam otkriti što se sve događa već vam prepuštamo da to sami otkrijete.

Također, nove epizode na Netflixu izlaze svakog ponedjeljka pa sada imate još jedan razlog da se radujete nadolazećim ponedjeljcima. 

4. Euphoria 

Druga sezona popularne HBO-ove teen serije 'Euphoria' svjetlo dana je ugledala prije nekoliko mjeseci, ali avanture i problemi tinejdžerice Rue koju je utjelovila popularna Zendaya, ne prestaju intrigirati javnost tako da je ova serija još prilično aktualna. 

5. Surviving Summer

Ova serija na Netflix je stigla prije nekoliko dana, a prati tinejdžericu koja odlazi u Australiju nakon što je izbačena iz škole u New Yorku. U Australiji odmah ulazi u krug prijatelja u kojemu će, naravno, napraviti razdor...

6. The Outsiders 

JoomBoosovi The Outsiders prva je bilingvalna teen serija u regiji. Ona prati Noah koji, zbog majčinog posla, iz Londona dolazi u Hrvatsku i u školi se susreće s mnogim ljudima koji će njegov život promijeniti iz temelja. 

Upravo su 'Outsidersi' priča o novim početcima... A moći ćete je gledati na JoomBoos YouTube kanalu od 16.6. ove godine. Još maloooo!

 

POGLEDAJTE TRAILER ZA NOVU JOOMBOOS SERIJU!

Posjeti joomboos.24sata.hr