Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi?

negin_mirsalehi Verified/Instagram
Spajamo nespojivo! Iako se čini da ovi znakovi ne idu skupa, ustvari mogu itekako uspjeti...
Vidi originalni članak

Okej, to što ste s nekim znakom s kojim niste potpuno kompatibilni ne znači kako je vaša veza definitivno osuđena na propast, ali isto tako je sigurno kako si neki horoskopski znakovi odgovaraju puno bolje od drugih. I pri tome ne mislimo kako morate imati iste interese i biti preslika jedan drugog, već kako se slažete na jednoj sasvim drugoj razini. No, kao što smo rekli, uvijek postoje iznimke! Your tango otkriva koji su to nespojivi parovi za koje se do sada smatralo kako nemaju šanse uspjeti zajedno, a oni u dokazali suprotno i zapravo jako dobro funkcioniraju zajedno. 

Ovan i Ribe

Ovan i Riba imaju vrlo različite osobnosti. S Marsom koji vlada znakom, Ovan je ovisan o akciji i iskrenosti. Oni su pravi trendseteri i avanturisti. S druge strane, nježne Ribe više vole promatrati iz svoje sigurne zone. Ali ta dva znaka zajedno mogu zapravo biti jako dobar par!. Razmislite malo. Ovan je poznat po svojoj neovisnosti, a Ribe im mogu dati sav prostor svijeta jer su također poznate po povlačenju u vlastiti svijet snova. Zauzvrat, Ovan će također razumjeti kada Ribe šute nekoliko dana jer toliko cijene osobni prostor. Također, obzirom na to da su Ribe veiki sanjari, a Ovnovi osobe od akcije, Ovnovi će često motivirati Ribe da ostvare svoje snove.

via GIPHY

Bik i Strijelac

Što se tiče njihove osobnosti, Bik i Strijelac izgledaju kao potpuna suprotnost. Bik voli svoju sigurnost, a Strijelac stalno pokušava izaći iz svoje zone udobnosti i istraživati ​​nove horizonte. Na kišni dan Bik bi volio biti pod pokrivačem, možda čitati nešto nakon što se fino najede. Nasuprot tome, Strijelac bi vjerojatno želio izaći i plesati po kiši. Ali postoje mnoge stvari koje spajaju ova dva znaka. Prvo, i što je najvažnije, Bik i Strijelac su vrlo senzualna bića. Dakle, postoji gotovo trenutna kemija između njih dvoje, a često dijele interese oko npr. najdražeg restorana ili muzike. Oboje također vrlo pošteni znakovi i ne vole ništa glumiti. To omogućuje rast međusobnog povjerenja, što je vrlo važan element u svakom odnosu.

via GIPHY

Blizanci i Rak

Djetinjasti Blizanci i gotovo majčinski Rak ne bi trebali biti dobar spoj. Ali ima puno Rak-Blizanac primjera koji su u sretnim brakovima. Kako se to događa? Pa, vrlo je očigledno! Blizanci i Rakovi mogu biti vrlo ćudljivi na svoj način, toliko svojstven da samo oni shvaćaju kakav je to osjećaj. Pa tako, kada jedna strana postane ćudljiva, druga odmah zna što treba učiniti. Također, mnogi se ljudi mogu umoriti od mnogih lica i djetinjastog ponašanja Blizanaca. Ali ne i rakovi!. Zapravo, mnogi se Rakovi osjećaju zaštitnički nastrojeni prema svojim Blizancima. Dakle, ovaj par zaista može dobro funkcionirati.

via GIPHY

Lav i Škorpion

Dosadašnjim znakovima se preporučalo da ne budu zajedno zbog razlika, dok se Lavu i Škorpionu savjetuje da ne izlaze zbog sličnosti. I što se događa kada se dva rigidna, nefleksibilna uma spoje? Obično mnogo svađa. No, iznenađujuće, određene sličnosti zapravo mogu raditi u njihovu korist. Prvo, morate razumjeti da su oba ova znaka vrlo, vrlo strastvena. Škorpioni možda čak malo više, ali Lavu se to zapravo sviđa kod Škorpiona. Obojica zahtijevaju odanost i poštivanje vlastitih granica. Ove zajedničke želje i osobine mogu ih zbližiti. Definitivno mogu uspjeti ako odluče ostaviti svoj ego po strani.

via GIPHY

Djevica i Vodenjak

Za mnoge, ovo je neusklađeni par jer je Djevica sva u poslu i odgovornostima, dok je Vodenjak u promjenama i revolucijama. Djevice su vezane za svoje rutine, a Vodenjaci vole razmišljati o sljedećoj velikoj stvari. Pa kako ova dva znaka mogu biti dobar par? Odgovor leži u njihovim umovima. Oba ova znaka su vrlo intelektualna i najviše se vole voditi glavom. Ponekad mogu biti previše hladni za druge znakove u zodijaku. Ali, kada se Djevica i Vodenjak sretnu, mogu se ugodno iznenaditi. Također, poput Djevice, i Vodenjak je posvećen svom radu.

via GIPHY

Vaga i Jarac

Od svih ovdje navedenih parova, ova ova opcija izgleda sasvim razumljiva i kao da ne pripada ovom popisu. Međutim, Vaga i Jarac bi prema horoskopskom preklapanju trebali biti nespojivi. Ali, samo pogledajte izbliza ove znakove! Vaga i Jarac duboko se brinu za svoj javni imidž i pokušavaju učiniti pravu stvar, prema vlastitim uvjerenjima o tome što je ispravno. Mogu biti vrlo diplomatski i samosvjesni. Te ih sličnosti sigurno privlače jedna drugoj. Međutim, njihove razlike mogu ih zaista spojiti. Jarci su poznati zbog svoje odlučujuće prirode, a Vage su potpune suprotnosti. Jarci vole usmjeravati, a Vage vole kada ih netko vodi. Zvuče kao savršeni par, zar ne?

via GIPHY

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

Posjeti joomboos.24sata.hr