Ovi horoskopski znakovi su najgori u vezama

reuters/pixsell/CANVA
Kada je riječ o ljubavnim odnosima, postoje oni horoskopski znakovi kojima je to sasvim prirodno i koji se tek uz svog partnera osjećaju potpuno. No, s druge strane, postoje oni kojima su veze 'kvantna fizika' i koji ne uspijevaju zadržati partnera ni pod koju cijenu. Upravo o njima je danas riječ, a mi smo na YourTango pronašli odgovore na pitanje koji su to horoskopski znakovi koji su užasni u vezama
Vidi originalni članak

Ovan

Tužna istina o svakoj ovnovoj vezi je ta da je ona zapravo završila i prije nego li je službeno počela. Ovan tom odnosu uopće nije posvećivao pažnju niti brigu koju svaka veza zahtjeva. Niti najmanje mu nije strano praviti planove koji ne uključuju njegovog partnera, vrlo rijetko mu odgovara na poruke, a kada se postavi pitanje o zajedničkoj budućnosti, ovan smatra kako je ta tema previše osjetljiva i da o njoj ne treba razgovarati.

via GIPHY

Lav

Lav previše vremena gubi na stvari i odnose koji su se 'skoro' dogodili i odbija posvetiti pažnju onome što mu je 'pod nosom' i partneru koji bi sve dao za njega. Upravo iz tog razloga, često upada u ljubavne krize i ima osjećaj kao da nikada neće pronaći partnera s kojim bi bio do kraja života, a nije niti svjestan da gubi vrijeme na pogrešne stvari. 

via GIPHY

Strijelac

Najveći problem strijelca je taj da, kada uđe u vezu, u vrlo kratkom vremenu počne imati osjećaj kao da ga sve to guši. Strijelac svoju slobodu cijeni više od ičega i već na samom početku ima osjećaj kao da gubi dio sebe i svoje slobode. Upravo zato, rijetko koja njegova veza potraje duže od nekoliko mjeseci.

via GIPHY

Ovnovi, lavovi, strijelci, ima li u ovom istine? 

 

POGLEDAJTE TRAILER ZA NOVU JOOMBOOS SERIJU!

Posjeti joomboos.24sata.hr