Ovi poznati parovi će se pomiriti u 2019.?

hollywoodlife/Instagram
Neke prekide obožavatelji nikako ne mogu preboljeti, a evo za koga misle kako još uvijek postoji šansa
Vidi originalni članak

S vremena na vrijeme Hollywood izbaci jedan od onih slavnih parova na koje možemo samo reći 'awww!' Nažalost, holivudska romansa je prevrtljiva i često ima 'rok trajanja' što fanove, u najmanju ruku, ostavlja u šoku. No, bez obzira na to koliko su neki prekidi konačni, mnogi obožavatelji si ne mogu pomoći i cijelo vrijeme se nadaju kako će se njihovi najdraži parovi pomiriti. Ranker donosi popis parova za koje su fanovi sigurni kako će u skoroj budućnosti ponovno biti zajedno.

1. Cardi B i Offset

Reperski par prekinuo je 2018. nakon samo jedne godine braka rekavši da je nestalo ljubavi. I dalje su ostali prijatelji i poslovni partneri, pa će se možda u nekom trenutku ponovno zaljubiti.

2. Channing Tatum and Jenna Dewan

Nakon što su se upoznali na snimanju filma 'Step Up' 2006. godine, moćni se par oženio 2009. godine. Nedavno su otkrili da su se rastali i da su pokušali učiniti sve da ostanu zajedno. Imaju kćer po imenu Everly i fanovi se nadaju kako će ih ona navesti da se pomire.

3. Ryan Gosling and Rachel McAdams

 

Iako su oboje krenuli dalje od svog prekida 2007. godine, još uvijek si ne možemo pomoći i uporno se nadamo da će se jednog dana ponovno naći. Ryan je jednom nazvao Rachel jednom od najvećih prijateljica svih vremena, navodeći showbiz kao 'lošeg momka'. Nikad se ne zna, događale su se i luđe stvari, zar ne?

4. Ariana Grande i Pete Davidson

Pete i Ariana bili su najtrendi par 2018. godine, a Ariana je Petea ispratila pjesmom "Thank u, next". Pete se šalio o njoj na SNL-u. Hm, ali možda ipak?

5. Harry Styles and Camille Rowe

Treba li išta objašnjavati, kome ovo dvoje nije predstavljalo idealan par? Nažalost, prekinuli su 2018. godine, kada je Harry otišao na svjetsku turneju.

Što vi mislite, imaju li ovi parovi šanse iako sve upućuje na suprotno?

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

Posjeti joomboos.24sata.hr