Ovih 5 celebrityja dali su glas likovima iz igrica

https://www.instagram.com/justemmastone/
Emma Stone je samo jedna od njih
Vidi originalni članak

Davanje glasa likovima u igricama je potpuno drugi tip glume nego kada moraš stati pred kameru. 

Glumci moraju zapamtiti puno kratkih rečenica, a ne jedan povezani scenarij, piše Teen Vogue

Ovi glasovi su ti sigurno bili poznati kada si igrao igrice, ali nisi mogao skužiti zašto. 

Ove poznate face dale su glasove nekima od tvojih omiljenih likova iz igrica:

1. Kristen Bell

Kristen je najpoznatija po svojoj ulozi Veronice Mars, ali ovaj put dala je glas liku Lucy Stillman u tri dijela Assassins Creeda. Osim toga, dala je glas Anni iz Frozena u tri Disneyeve igrice, a dati će glas i u nadolazećem Kingdom Hearts III.

2. Emma Stone

Mnogo Emminih fanova ne zna da je Emma dala glas liku u krimi igrici Sleeping Dogs. U promu za igricu rekla je kako joj je to bilo jedno od najzabavnijih iskustava.

3. Elijah Wood

Poznati glumac najpoznatiji je po svojoj ulozi Froda u Gospodaru prstenova. Nakon toga, jedna od njegovih najuspješnijih uloga je u igrici Legend of Spyro gdje je dao glas poznatom ljubičastom zmaju Spyri.

4. Hayden Panettiere 

Osim što glumi u filmovima i na TV-u, dala je glas Kairi u svim dijelovima igrice Kingdom Hearts. 

5. Chloe Grace Mortez 

Chloe je dala glas liku Emily Kaldwin iz jako popularne igrice Dishonored.

Novi broj magazina donosi mnogo zanimljivih tema te intervjua s hrvatskim najvećim youtuberima. U velikom intervjuu  XNIKS2X priča o tome koliko popularnost utječe na ljubavni život, a LayZ otkriva kako izgleda jedan dan u životu YouTube zvijezde. Tu je i Dennis Domian koji samo za vas govori o savjetima staraca koje je trebao poslušati, no naravno to nije napravio.  

U novom broju magazina možeš pronaći i super ideje kako napraviti što bolju spačku svojim frendovima za Noć vještica, horor videoigre koje su postale pravi hit i odgovore na sva pitanja o seksu koja se ne usudiš pitati baš nikog. 

Kao i svaki put uz magazin dolaze i super pokloni! Dan će vam od jutra zasladiti Nes 3 u 1džepni raspored sati za jutarnju i popodnevnu smjenu te 17 postera hrvatskih i svjetskih youtubera.

Ali najbolji poklon svakako su VideoStar naljepnice koje će uljepšati bilježnice, knjige, radni stol ili sobu jer se na njima nalaze vaši omiljeni youtuberi, ali i ovogodišnji mentori VideoStara: LayZ, SaamoPetraa i TheSikrt. 

Požurite na kioske Tiska jer su zalihe ograničene!  

Posjeti joomboos.24sata.hr