Ovo je savršeno donje prema tvom horoskopskom znaku

romeestrijd@instagram
Svaki horoskopski znak bi prema svojim osobinama treba birati savršeno donje rublje, a ovaj članak će ti otkriti koje je donje rublje idealno za tebe.
Vidi originalni članak

Kako piše Stylecaster, ovo je donje rublje koje će ti savršeno odgovarati s obzirom na tvoj horoskopski znak:

Ovan

S obzirom da ovnovi preferiraju moderne stvari, a po prirodi su senzualne osobe, tange s malo čipke će biti pravi izbor za tebe.

Bik

Ako si po horoskopu bik, senzualna si i voliš uživati u životu no s obzirom da ti je ugoda i praktičnost ispred estetike, izabrati ćeš tip gaćica s visokim strukom.

Blizanci

Ovaj znak je uvijek spreman za eksperimentiranje i isprobavanje novih stvari tako da ćeš se lako odlučiti za ovakav asimetričan kroj, potpuno različit s prednje i stražnje strane.

Rak

Rakovi će radije slijediti tradiciju i izabrati klasičan model donjeg rublja bez previše ukrasa i detalja.

Lav

Ovaj ekscentričan znak uvijek je spreman na isprobavanje novih stvari pa će se tako odlučiti za donje rublje koje se još nitko nije usudio probati.

Djevica

Djevice će se najugodnije osjećati u rublju koje je klasičnog kroja, ali je istovremeno i malo drugačije od običnog rublja.

Vaga

Za vagu je komfor najvažnija karakteristika donjeg rublja tako da će se najradije odlučiti za pamučne bokserice.

Škorpion

Škorpion je izrazito strastven znak tako da je djevojka u ovom znaku spremna isprobati nešto malo drugačije što bi svima na prvu zapelo za oko.

Strijelac

Strijelci vole paziti na svoje zdravlje tako da znaju kako će tople pamučne gaćice s izrazito visokim strukom biti pun pogodak.

Jarac

Djevojke rođene u ovom znaku nikada ne otkrivaju svoju senzualnost na prvu tako da bi ispod trenirke mogle nositi totalno sexy i neobično donje rublje.

Vodenjak

Vodenjaci su kreativni i razigrani znakovi tako da će djevojke pri odabiru donjeg rublja paziti da ono ima upečatljive detalje poput točkica, prugica itd..

Ribe

Ribe su jedne od onih znakova koje ne vole previše eksperimentirati s donjim rubljem, radije će odjenuti nešto klasično i ženstveno nego previše sexy i neudobno.

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Posjeti joomboos.24sata.hr