6 zanimljivih činjenica o borbi KSI-ja i Logana Paula

Tom Jacobs/REUTERS/PIXSELL
KSI je, u njihovom drugom zajedničkom boksačkom meču, na bodove pobijedio Logana Paula. Evo nekoliko zanimljivih činjenica vezanih uz njihovu borbu koje bi vas mogle zanimati.
Vidi originalni članak

Zarada 

Youtuberi bi samo od Kalifornijske državne atletske komisije trebali dobiti 900.000 tisuća dolara. Pretpostavlja se da će im zarada još rasti jer ne dobivaju novac samo od njih. U prvom meču su zaradili 11 milijuna dolara, a nisu ih dijelili pola-pola. A i sad, nakon ove borbe, njihov će se bankovni račun zasigurno jako podebljati, piše Indenpendent.

KSI plakao na treninzima

KSI je priznao kako je znao plakati tijekom treninga pripremajući se za borbu. No, na treninzima je i dosta očvrsnuo pa se nije trebao posebno opuštati noć prije meča. S prijateljima je igrao videoigre i razgovarao s bližnjima.

Rivalstvo kao promocija

Youtuberi su priznali da je veliko rivalstvo između njih, koje su prije borbe promovirali međusobnim provokacijama, bila gluma zbog promocije meča. Očito im je uspjelo jer ih je samo u dvorani pratilo oko 14. 000 tisuća ljudi.

I Jake Paul se želi boksati

Brat Logana Paula, Jake, također želi boksati. Ovaj youtuber sinoć je svom bratu bio velika podrška, a nakon što je vidio koliko su zapravo amaterski boksački mečevi između youtubera popularni, odlučio je i sam navući boksačke rukavice. Na borbu je pozvao i KSI-ja: "Želim se boriti s KSI-jem!". 

Bieber veliki fan Logana

Borbu između youtubera pratio je i pjevač Justin Bieber. Na društvenim mrežama je izrazio nezadovoljstvo Loganovim porazom, smatrajući da se bolje borio.

Meč se nije prenosio na YouTubeu

Iako youtuberi imaju milijune subscribera na YouTubeu, ondje se meč ovoga puta nije prenosio. Razlog je taj što je ovaj put borba bila na profesionalnijoj razini. Promotori su htjeli osigurati da to ovoga puta bude pravi pravcati boksački meč, a oni se rijetko prenose na YouTubeu. Za prijenos je bio zadužen kanal DAZN.

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

Posjeti joomboos.24sata.hr