Petra nikad nije izgledala ljepše!

saamopetraa@instagram
Petra je još jednom pokazala vještinu šminkanja, a usput da vas podsjetimo da je ona jedna od mentorica na ovogodišnjem Videostaru
Vidi originalni članak

Naša divna youtuberica SaamoPetraa već je bezbroj puta pokazala da je sa šminkom na ti i da su joj vještine šminkanja opasno dobre, a na ovoj najnovijoj fotki to se opet savršeno vidi. Petra nikad nije izgledala ljepše.

Inače, Petra je, uz TheSikrta i LayZ-ja, mentorica na ovogodišnjem Videostar natjecanju, za koje su već počele prijave i traju sve do 22. rujna. 

Videostar je treću godinu u potrazi za mladim talentima i očekuje se jako velik odaziv. Prve dvije sezone pokazale su se vrlo uspješne s obzirom na više od pet tisuća prijavljenih kandidata, a ova sezona neće biti ništa manje spektakularna, ali ni nagrade nisu loše! Pobjednik dobiva ugovor s JoomBoosom u vrijednosti od minimalno 100.000 kuna, snimat ćeš videa, serijale, pjesme i spotove koji su u JoomBoosovoj produkciji, a tu je i genijalan Eurotrip po 10 europskih gradova.

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Posjeti joomboos.24sata.hr