Po uzoru na pingvine: Morski lav 'prošetao' akvarijem

Olivia Rodrigo Instagram
Zvijezda morski lav po imenu Birri Junior upustio se u avanturu nakon što je akvarij zatvoren za sve ostale posjetitelje.
Vidi originalni članak

Nakon što su mnogi akvariji i zoološki vrtovi zatvorili svoja vrata za posjetitelje, mnogi ljudi se pitaju što je sa životinjama. No, ne trebate previše brinuti. Životinje ne samo da su zbrinute, već su neke od njih dobile i priliku otići u avanturu života, javlja Bored Panda

Bio je apsolutno ushićen

Tijekom ove jedinstvene prilike, morski lav Birri je imao priliku razgledati akvarij te je vidio brojne ribe i ostale životinje iz morskog svijeta. Malo je reći, izgledao je poprilično iznenađeno i sretno. 

"Izgleda tako sretno, baš mi je drago zbog njega. Očito su mu se najviše svidjele ribice koje je vidio", bio je jedan od komentara obožavatelja na društvenim mrežama nakon što su vidjeli kako se uzbuđeno šeta akvarijem.

Park je prvi puta otvoren 1971.

Video njegove avanture postao je viralan te je skupio mnogo lajkova i komentara pa sad svi jedva čekaju nastavak. Sea World je inače tematski park i akvarij koji je smješten u Queenslandu u Australiji. Svoja vrata je prvi puta otvorio 1971. godine.

 

POSTANI JOOMBOOS NOVINAR I OSVOJI 500 KUNA!

Posjeti joomboos.24sata.hr