Polarna hladnoća? U SAD-u je situacija alarmantna

escapetravelgo/instagram
Mnogi su se već pripremili na polarnu zimu, a situacija je u nekim saveznim državama alarmantna
Vidi originalni članak

Najmanje osam ljudi umrlo je u SAD-u od posljedica hladnog vala koji je zahvatio nekoliko američkih zemalja. Strahuje se da će ta brojka još rasti jer Amerikancima prijete ekstremno niske temperature i ledeni vjetar opasan po život, a svi su se već pripremili na polarnu zimu, piše 24sata.

Posebno je alarmantna situacija u Illinoisu i Minnesoti, državna meteorološka služba predviđa temperature između – 23 i – 40 stupnjeva Celzijevih širom Srednjeg zapada, a zbog vjetra osjet hladnoće bi u jednom području Minnesote mogao biti - 54 stupnja Celzijevih, javlja 24sata. Snimke i fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama bi vas mogle prilično iznenaditi. Izvukli smo neke.

Pogledajte fotke:

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

Posjeti joomboos.24sata.hr