Ponovno ljubav: Louis Tomlinson se vraća bivšoj?!

Instagram @louist91
Jedan klik bio je dovoljan...
Vidi originalni članak

Sjećate li se imena djevojka s kojom je Louis Tomlinson bio čak četiri godine, a prekinuli su prije dvije? Da, pričamo o Eleanor Calder. Pa, ako je suditi prema reakcija oduševljenih obožavatelja, postoji velika mogućnost da se između ovo dvoje opet rodila ljubav.

"Louisu je bilo jako teško prethodnih par mjeseci i Eleanor želi da zna da je tu za njega ako mu je potreban itko za razgovor.Bili su zajedno mnogo godina i Louis osjeća da se može osloniti na nju", izjavio je nedavno izvor za The Sun te tako potaknuo fanove da još pomnije analiziraju svaki korak (ili klik) pjevača. Zato ne čudi što nije trebalo proći dugo vremena da ih i "ulove".

Naime, obožavateljima nije promaknulo da su se Louis i Eleanor zapratili na Instagramu! Priznat ćete, društvene mreže u današnje vrijeme gotovo uvijek su prvi korak prema sretnoj ljubavi, zar ne?

Iako niti jedno od njih nije komentiralo ovaj potez, mnogi su uvjereni kako to može značiti samo jedno - uskoro ćemo ih opet imati prilike vidjeti sretno zagrljene. 

Pa, kako ne bi previše brzali donoseći prerane zaključke, pričekat ćemo da vrijeme da pokaže...

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr