Popiškio se na lift, a tehnologija mu je vratila istom mjerom

screenshot CGTN@YouTube
Dečko je sam sebe zatočio u lift nakon što se odlučio "olakšati" po gumbima za kontrolu. Njegov lopovski plan ubrzo je propao, došlo je do kratkog spoja, pao je cijeli elektronički sistem, sve se počelo dimiti i gumbići su počeli svijetliti kao ludi. Ako radiš gadne stvari, karma će ti vratiti još gadnije.
Vidi originalni članak

Izgleda da ovaj dečko više nije mogao izdržati i da se morao popiškiti, ali umjesto da se samo popiški u kut, on je počeo izvoditi cijeli show rasplesanih fontana po kontrolnim gumbima. 

Pogledaj video ovdje:

Nakon raspada sistema, dečko je ostao zatočen i u panici. Izgleda da je urin ušao iza gumbića i uzrokovao kratki spoj i totalni zastoj. Sam si je kriv!

No ne brini, nestašnog dječaka spasili su zaštitari nakon nekoliko trenutaka i nije bio ozlijeđen

Nakon svega, mali lažljivac nije htio priznati što je napravio, ali svom srećom, kamere u liftu sve su uhvatile. 

-On ne može piškiti tako visoko- rekli su njegovi roditelji koji odbijaju vjerovati da je njihov zlatni sin napravio ovakvu paradu

Lift još uvijek ne radi i popravci su u tijeku. Nažalost, dječakovi roditelji morat će platiti za štetu

Britanac je promijenio spol i potrošio 40.000 funta da postane gmaz, kaaaj?

Ne propustite urnebesnu JoomBoosovu seriju “Prank’d” subotom u 11 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Spremite se na hrpu smijeha i neugodnih iznenađenja. Matija prijatelje, ali i obične ljude plaši, tjera u plač, dovodi do trenutka zbunjenosti i ludila, ali nikad ne prelazi granicu. Gotovo nikad...

Posjeti joomboos.24sata.hr