Popularna Domino's pizza na proljeće stiže u Zagreb!

Unsplash/dominos Instagram
Hrvati vole pizzu, naše tržište ima potencijala, kaže Mihael Sviben iz tvrtke 'All about pizza!'
Vidi originalni članak

Domino’s Pizza, koja slovi kao najveća svjetska kompanija proizvodnje pizze, ovog proljeća otvara prvu poslovnicu u Hrvatskoj, točnije - u Zagrebu. Za dolazak lidera u dostavi pizza s više od 16.300 poslovnica u više od 85 zemalja zaslužna je tvrtka All about pizza, odnosno Mihael Sviben i njegov poslovni partner Nils David Gornall, javlja Poslovni dnevnik

Američki stil pizze

“U ovu priču krenuli smo prije nešto više od godinu dana, a surađujemo s investitorom koji već ima poslovnice Domino’s Pizze u Japanu, Njemačkoj, Novom Zelandu i Australiji. Upoznao sam ga na katamaranu i kroz razgovor shvatio da je jedna od vodećih osoba u kompaniji Domino’s Pizza. Premda sam završio strojarstvo, oduvijek sam se želio upustiti u drugačiju poduzetničku priču, a naše tržište ima veliki potencijal. Iako već imamo jake igrače i kvalitetu, Hrvati vole pizzu, a mi nudimo američki stil pizze koji je potpuno drugačiji od svega trenutačno dostupnog na našem tržištu”, otkrio je Sviben za Poslovni dnevnik.

Otvorenje na proljeće

Prva poslovnica bit će otvorena u Ulici Kneza Mislava preko puta hotela Sheraton u Zagrebu, u travnju ili svibnju ove godine, a posebnost koju Sviben ističe je to da će se pizze pripremati na licu mjesta, ispred kupaca, a dostava će biti unutar 30 minuta.

Sastojci će u početku biti od stranih dobavljača, ali pokušat će uvesti i suradnju s domaćim OPG-ovima i dobavljačima, javljaju za Poslovni.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr