Poslušajte genijalne rap izvedbe svih Rap Camp timova!

screenshot/youtube/HRT
U drugoj epizodi Rap Campa, kandidati su, zajedno s mentorima Stokom, Fil Tilenom i Raayjem, dobili zadatak napraviti vlastite rap hitove na melodije već poznatih pjesama. Evo kako su to napravili:
Vidi originalni članak

Incident team: Ljudi u crnom

Stokin team, Marko Dolić DVLE, Mijat Tomić ZIJO KALIFATA, Pavao Došen ŠEN i Luka Prgić PRGA, moralis u napisati tekst na matricu Willa Smitha i njegove pjesme Black suits comin'. I to su napravili maestralno. Najbolje da poslušate na linku!

Outsider team: Second hand

Fil Tilenovi kandidati, Saša Stević FENKSTA, Filip Nakić NAXY, Nikola Raspolić PRIKOLA i Lea Milanović WARISA LIE, morali su napisati vlastiti tekst na matricu pjesme Macklemorea Thrift Shop. Spot su snimali na zagrebačkom Hreliću, a u spotu glumi i vrckava Kristina Mandarina. Morate ovo poslušati i pogledati ako još niste.

TNTeam: Moji ljudi

Raayjev tim, Adrijan Šimunaj ASH, Dorian Begić MR.22, Tino Katalinić NOTIX i Emanuelle Cvek KCV3, morali su napisati tekst koji će odgovarati matrici poznate pjesme Mi gente Balvina i Williamsa. I bili su, naravno, odlični u tom zadatku. Morate ovo poslušati!

Još jedna super vijest

Iako je, nakon druge epizode, trebalo doći i do onog manje lijepog dijela, ispadanja jednog od kandidata iz svakog tima, nasreću - to se nije dogodilo. U showu i dalje ostaju svi kandidati iz svih timova. I dalje svatko od njih ima jednake šanse odnijeti pobjedu i osvojiti vrijedne nagrade; ugovor u vrijednosti 100.000 kuna, snimanje tri glazbena hita i pobjedničku statuu. Tko će to biti? Nastavite pratiti i saznat ćete, a čak ćete upravo vi i odlučiti o tome svojim glasovima!

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

Posjeti joomboos.24sata.hr