Povezivali ga i s Barbi Afrikom, a trenutno uživa u Zadruzi

matejamatijevic/instagram
Internet zvijezdu Mateju Matijevića (25) iz Pančeva na društvenim mrežama prati više od 120 tisuća fanova, a najviše je aktivan na TikToku. Ondje, kad nije u srpskom showu 'Zadruga', rado snima i s poznatom tiktokericom Barbi Afrikom, inače članicom žirija JoomBoos Videostar showa, s kojom su ga mediji već povezivali
Vidi originalni članak

"Vi ste sto posto zajedno čim si joj dao svoj mobitel i dopustio joj da ovako snima. Baš ste zgodan par, gorite", pisali su im obožavatelji na TikToku, a o njihovoj su potencijalnoj vezi bila šuškanja i u nekim regionalnim medijima. Međutim, ni Mateja ni Barbi nikada nisu potvrdili, ali ni negirali ove vijesti.

@matijevicmateja 20k lajkova aloooo@barbiafrika ♬ original sound - Mateja Matijević

Ovaj poznati nogometaš bio je dosad u vezama s brojnim poznatim curama s regionalne scene, a najburnija mu je bila veza s Tarom Simov, koju je upoznao u četvrtoj sezoni 'Zadruge'. S njom je i sad u showu u petoj sezoni, ali sad su u potpuno drugačijem odnosu.

"Što sam ja trebao? Ostati s tobom na silu samo da bi ti bila sretna? I nikada te nisam vrijeđao, ali nisam obavezan ostati s tobom u vezi", izjavio je Mateja nakon što ga je Zadrugarka Tara pitala zašto ju je ostavio naglo i na jako ružan način. Iako mu se ona htjela vratiti i u trenutnoj sezoni Zadruge, Mateja ju je pred svima javno odbio. 

"Iskreno, mislim da ti trenutno povrjeđuješ mene. Ja vani možda imam nekoga, neki odnos, a ti želiš da ti se ovdje javno ispričavam zbog načina na koji sam te ostavio? To je smijurija", poručio je Mateja bivšoj djevojci.

@matijevicmateja Šta je smešno? #foryou #foryoupage #fypシ #matejamatijevic #voyage #kartel #viral ♬ original sound - Voyage

No, osim po burnim ljubavnim odnosima, Mateja, inače profesionalni nogometaš, je na internetu poznat po svojim sportskim serijalima koje objavljuje na YouTubeu i TikToku. Njegov 'Trening s poznatima' prate stotine tisuća obožavatelja, a on je još jedan dokaz da nakon uspjeha na TikToku vaša karijera može rasti u mnogim drugim smjerovima!

Baš taj potencijal TikToka kao najjače društvene mreže na svijetu ponovno je prepoznao i JoomBoos, a trenutno su u tijeku prijave za drugu sezonu JoomBoos Videostara. Prijave svi koji vole biti pred kamerama mogu slati na videostar.joomboos.hr stranicu, a nagrade za pobjednika vrijedne su čak 120 tisuća kuna!

JESI LI TI NOVA TIKTOK ZVIJEZDA? PRIJAVI SE! #zapaliinternet

Posjeti joomboos.24sata.hr