Poznato je gdje se štrajka od sutra do kraja tjedna

Davor Puklavec/Pixsell, Canva
Danas se štrajka u Osječko-baranjskoj i Ličko-senjskoj županiji, a poznato je i gdje će se štrajk nastaviti sutra i ostatak tjedna.
Vidi originalni članak

Nove informacije koje su sindikati objavili jesu da se štrajka i u četvrtak i u petak. U četvrtak će štrajk biti u Istarskoj te Šibensko-kninskoj županiji, a u petak u Karlovačkoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji, javlja 24sata.

Sindikati su najavili kako će sa štrajkom nastaviti još barem sljedeća tri dana, a objavili su i gdje će se štrajkati danas, sutra i prekosutra, javlja 24sata. 

Sutra u dvije županije, u srijedu u cijeloj Hrvatskoj

Sutra bi se trebalo štrajkati u dvije županije, Primorsko-goranskoj i Zadarskoj, a u srijedu će se, najavljuju sindikati, štrajk održati u cijeloj Hrvatskoj.

Iako je došlo do dogovora između HNS-a i HDZ-a da će prosvjetarima povećati i plaće i koeficijente, sindikati nisu zadovoljni ponudom Vlade, zbog čega se štrajk i nastavlja.

'Možemo štrajkati i sve do kraja školske godine'

Šef Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama, Branimir Mihalinec, izjavio je u nedjelju kako sindikati mogu štrajkati i sve do kraja školske godine, javlja 24sata. Ono što traže i dalje je povećanje koeficijenta od 6,11 posto.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr